SIM-Viking gør det billigt at surfe og snakke i udlandet

Det danske teleselskab Simviking, er klar med billige priser for opkald til og fra udlandet.

Et nyt tilbud fra det danske teleselskab Simviking, lyder på at du for 225 kroner kan surfe løs i 40 forskellige lande og fra januar 2014 også ringe internationalt ned til 10 øre i minuttet.

Du har 1 GB data at bruge af, og yderligere 5 GB kan tilkøbes til en pris af 16 øre per MB.

 – Nu kan du surfe billigt i udlandet

Glenn Eric Tornow, CEO og Simvikings forunder, siger:

Hvorfor skal det være både dyrt og kompliceret, at komme på internettet og ringe i udlandet ?. Og hvorfor skulle vi gå op i hvilket land vores kunder er i ? – vi har nogenlunde samme kostpris, i de lande vi har lavet aftaler med, så selvfølgelig tager vi samme pris i alle 40 lande…”

Uddrag fra pressemeddelsen:

Kunderne får 1 GB (1024MB) til brug på tværs af 40 lande, i Europa og oversøisk for 225 kr. om måneden. Der gælder kun etiske og lovmæssige krav til hvordan du bruger dine data.

Har man brug for mere end én gigabyte, kan man købe pakker op til 5GB, med en gennemsnitspris på 16 øre pr. megabyte.
Til sammenligning koster det 4,19 kroner at bruge én megabyte data i et EU-land med et normalt dansk  abonnement, altså 4.190 kroner for en gigabyte. Hvis man ser på de oversøiske destinationer, så koster det op til  110,00 kroner at bruge én megabyte data i et oversøisk land, med et normalt dansk  abonnement, altså 110.000 kroner for en gigabyte.

Hos de gamle mobiloperatører er man mest interesseret i at beholde de høje takster i udlandet, men har alligevel følt sig presset, fordi mange slukker for data i udlandet, og lanceret små datapakker, så brugerne åbner for data roaming.

I dag kan man, hos de gamle mobiloperatører, godt købe en forholdsvis begrænset datapakke til roaming, men så skal mængden bruges i løbet af en dag eller en uge. Da man, når man rejser bruger sin mobilforbindelse, som primær forbindelse, så er de små datapakker utilstrækkelige.

(6) kommentarer
  1. @Ted1957 Jeg kunne ikke være mere enig med dig har betalt r***n ud af bukserne da jeg var montør i tyskland for at ringe og sms’e hjem…Men det er nu dejlig at se et selskab som giver rigtige Gb 1024Mb og ikke 1000Mb jaja fluekn***ri ved det godt princip sag
    😉 og dejligt at se der er nogle der tager kampen op med de store selskaber 8)

    1. Ja vi må håbe at flere kommer ind i kampen, med REElLE priser, i stedet for de store selskabers, mere eller mindre latterlige tilkøbs ordninger, med dags forbrug, som stadig er rent landevejs røveri. Det er helt i hampen at man i 2013 / 2014 skal vogte over sit data forbrug. Og desværre er der rigtigt mange der kommer i klemme og bliver “malket” af selskaberne, hvis de glemmer at slå roaming fra, når de passerer en lande grænse, og nogle App på mobilen står til at opdatere automatisk, eller synck af mail & vejr. Mange er ikke klar over at en enkelt 10 sekunders opdatering, af bare 1 App, nemt kan være på 10 MB, og dermed koste ca 42 kr. Men hvad er en Smartphone uden data forbindelse ? Den er i hvert fald IKKE en Smartphone.

  2. Min mand og mig fik en “bøde” på over 1000 kroner og vi havde omtrent brugt Google maps en time eller to i Østrig. Det er sgu noget svineri.

  3. Dejlige nyheder, at nogle, desværre stadig kun enkelte selskaber, også kan se det vanviddet i prissætningen på roaming. Det er ganske simpelt ufatteligt så svinske priser, teleselskaberne stadig kan få lov til at sørøve forbrugerne med. Og det klinger hult, når politikerne prædiker om at vi skal være et it-samfund. Jeg kender i flere i DK som har 10GB for 79,- pr måned & kører man over grænsen bliver man bonget 10 x 4200 kr = 42.000,- for noget man ellers kan få leveret for Kr. 79,- Man kan med rette spørge sig selv om, hvad er det for en sten, de lever under – vores politikere. Jeg ved godt at EU er ved at vågne og at 4200,- er “billigt”, det har været meget dyrere, men det er en ringe trøst, når det går så snegle langsomt, med at få realistiske priser.

    1. Enig. vi kom til at bruge 80 mb data i tyskland og jeg kan ikke huske præcis hvad det kom til at koste os, men det var helt vanvittigt 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email