Nu kan du surfe billigt når du er i udlandet

Globalgig har netop udsendt en pressemeddelse hvori de annoncerer at de er på vej til Danmark. Globalgig leverer billig internet via et mobilt hotspot i lommen.  Prøv det sammen med et nyt og billigt mobilabonnement.

Hvis du rejser meget eller bare tager på ferie en gang imellem, så har du muligvis prøvet at roame. Roaming er i de fleste tilfælde dyrt, og Globalgig kommer nu til Danmark med en løsning på problemet.

For ca. 100 DKR om måneden kan du nemlig bruge 1 GB data ( der er mulighed for datapakker på 2 GB, 5 GB, samt 10 GB også) uanset i hvilke af disse lande du befinder dig:

 • Danmark
 • Hong Kong
 • Sverige
 • England
 • USA
 • Irland
 • Australien

Globalgig fungerer ved at du i din lomme har et mobilt hotspot, og så kobler du din smartphone, PC, eller tablet på via WIFI, ganske som hvis du brugte din smartphone som WIFI hotspot.

Mobilt internet til Bærbar PC, Macbook, Ipad,Iphone, Android telefon. Du kan beholde dit nuværende abonnement. Globalgig er et supplement til dit nuværende mobilabonnement og dit datamodem. Du skal stadig slukke for data roaming, men via det mobile wifi hotspot, kan du forbinde op til 5 forskellige smartphones, ipad, PC eller Macbook.

Globalgig er nem at bruge. Kommer du til et land, der er dækket, så tænder du Mifi devicet, så har du adgang til mobilnettet via dit mobile hotspot, som du kan have i lommen. Er landet ikke dækket, så er der ingen adgang til internettet”.

Kilde: Pressemeddelse

(28) kommentarer
 1. Hej Appsandroid,

  Med (gratis) sim-kort fra foggmobile med fri 1GB surf i DK, SE, UK (flere land kommer), der fungerer helt vildt godt, behøver alle dem der har en smartphone i overskud (som vel ret mange har efter hånden) ikke længere ha/købe en dedikeret Mifi device, men blot bestille sit sim-kort (også micro-sim) via foggmobile sine hjemmesider og bruge det i sin oveskudstlf. som hotspot 🙂 God fornøjelse!

  Mvh Øyvind

 2. Jeg ved ikke om gtornow abbonerer på kommentarerne her, men hvis ikke han gør det så skal jeg nok sørge for at høre ham ad om han ved noget….

  Dette var det eneste jeg umiddelbart kunne finde i pressemeddelsen:
  Den Globalgig service er tilgængelig i UK, USA, Australien, Hong Kong, Irland, Danmark og Sverige. Vigtige europæiske områder og store rejse hubs på globalt plan vil blive tilføjet i løbet af de kommende 12 måneder.

 3. Kan læse et sted at frem mod 2016 vil der kommer en hel del nye lande, ikke at jeg tror at de når at få Grækenland med inden sommer, men har du hørt noget om hvilken lande de starter med.
  Ved du evt om der er andre produkter som ville dække mit behov/pengepung når jeg skal ud og sejle.

 4. Altså du forstod det lidt ala “læs hvad der står i artiklen”, og det var absolut ikke sådan ment 🙂

 5. Nåå..hehe..nej, det var blot svaret…altså istedet for at skrive at jeg gerne ville kigge på det så tænkte jeg at det var hurtigst at skrive at du skulle kigge på ovenstående svar 😉 ..og jeg ville da aldrig være så uhøflig over for en af de mest loyale brugere….men jo (og det havde jeg i min travlhed ikke lige tænkt over), lige nu virker den i de lande der er beskrevet..

 6. Høy hvad mener du med at jeg skal læse ovenstående, virker den kun i de lande som du har skrevet, og derved ikke i Grækenland ?

 7. Høy – Du kan selvfølgelig få et test produkt til låns – det virker også i Danmark fra på onsdag i næste uge – ring mig senere 23808888, eller når du synes tiden er rigtig.

 8. Heldige fyr…lyder lækkert…jeg kan da høre ad om der er mulighed for et test-produkt, det kræver næsten bare at man jo havde mulighed for at teste det i udlandet..jeg går lige i tænkeboks 🙂
  Er det til sommer?

 9. Kommer der en test med omkring den her geniale ting 🙂 Jeg skal ud og sejle 18 dage i det Græske, vi skal sejle rundt mellem forskellige øer så kunne godt tænke mig et eller andet net der ikke ruinere mig

 10. Torben, jeg har ikke sat mig nok ind i dettil at kunne give dig et seriøst svar, men jeg bruger omkring de 6 til 8 GB over min standard mobil…men det virker som et godt koncept der helt sikkert har fanget vores interesse…

 11. de fleste af de store abonnementer, altså med stor mobil datamængde, er baseret på at brugeren kun ca. bruger 1/3 af mængden… ved vi fra de store mobiloperatører. Men 3 har vist nok et abonnement med en terrabyte…

 12. Det var da en god nyhed, men hvis jeg forstår det rigtigt er mest interessant for os der rejser. Det ville være alt for dyrt kun at bruge det? Jeg går ud fra at redaktøren på en side som denne også har et stort forbrug i DK og giver mig ret? Det skal tydes som et spørgsmål 🙂

 13. gtornow: okay, tak for svaret. det skal ihvertfald tjekkes ud næste gang vi tager udenlands. det er ret svært efterhånden at undvære internet jo 🙂

 14. du kan se brugernes erfaringer på http://www.simviking.com

  en chefmekaniker fra Aston martin er tiptop tilfreds
  en udvekslingstuderende har skypet med sin mor i Canada fra Big Ben
  en it ekspert har streamet en film i New York

  og flere andre – læs lystigt

 15. Det var da også på tide at der kom sådan en tjeneste i Danmark. Nu glæder jeg mig til at afprøve det i praksis. Ideèn er rigtig god men det kræver jo at man har ihvertfald en stabil forbindelse når man rejser..

 16. Genialt for sådan en som mig. Det kan gøre mine rejser, om ikke meget, så lidt billigere ihvertfald.

 17. Det er genialt og savnet på markedet. Endelig en device som eliminerer de dyre telefonregninger ved roaming. Det være både indenlands og i udlandet 😀 Tak

 18. ideen er at rejser man forholdsvis jævnligt, så kan det faktisk betale sig at bruge det i Danmark også – hvis man ser på den samlede omkostning.

  Nej det er ikke at roame – den eneste måde man kan eliminere roaming på, er ved ikke at roame. Globalgig ser hvilket land du er i, og simkortet/modemet aktiverer et lokalt abonnement.

  Vi er MVNO i de aktive lande, og kan derfor bruge lokale priser.

  Mere info kan du finde under http://www.simviking.com

 19. Det var da smart når jeg nu skal på ferie og det er da klart billigere end at roame.

  Det her er vel ikke at roame vel?

  Det kan ikke betale sig for os at bruge det i DK, men når vi skal til udlandet kan jeg godt se fordelen %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email