Screenshot af “Galaxy Gear app” er lækket

Screenshots af Samsungs kommende Android app der via smartphonen kan kontrollere det kommende smartwatch, Galaxy gear, er blevet lækket. 

Vi er kun en lille uge fra IFA 2013 hvor både Samsung og Sony har nye produkter de vil præsentere for os. Heldigvis stopper tech-verdenen ikke med at lække billeder blot fordi vi nærmer os et stort event, og denne gang er det atter lækkeren over alle læk, @evleaks, der er på spil, og denne gang med screenshots fra en endnu ikke lanceret app, Gear Manager.

 – Samsung Galaxy Gear specifikationer lækket

Med Gear Manager kan du styre forskellige ting på det snart officielle Samsung smartwatch, der bliver det første af slagsen for verdens største smartphone-producent.

Galaxy Gear vil ifølge rygterne have en 2,5″ OLED skærm med en opløsning på 320 x 320 pixels. Ydermere vil der være en 1,5 GHz dualcore processor ombord, samt Android 4,1.

Via app`en på din smartphone kan du oprette forbindelse til uret via NFC eller Bluetooth, og derefter bruge uret til forskellige ting som f.eks at se beskeder osv.

Galaxy Gear skal konkurrere imod anden generation af Sony Smartwatch 2.

samsunggear17

 

(3) kommentarer
  1. Gad godt have et ur når jeg maler på stige og en kunde ringer. Laver i en test af uret så jeg ved om det er noget der er værd at investere i?

Skriv kommentar
account_circle
email