Samsung Galaxy S5 Active lækket på video

thumb galaxy-s5-active

Samsung Galaxy S5 Active er på vej og du kan se en video med den kommende smartphone længere inde i artiklen.

Samsung Galaxy S5 Active for AT&T`s (en amerikansk udbyder) er blevet filmet med en Galaxy S5, og selvom det umiddelbart intet har med Danmark at gøre, har det lidt alligevel da videoen viser at der ihvertfald kommer en SGS4 Active, og så får vi sikkert også denne at se herhjemme…dog ikke sikkert at det er præcis samme produkt som ses i videoen. 

Umiddelbart minder den meget om topmodellen Galaxy S5, dog uden fingeraftryks-scanneren nederst på skærmen, og uden touch-knapperne til højre og venstre for den fysiske hjem-knap i midten.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Det ser ud til at denne version af Galaxy S5 Active kører samme version af Android som SGS5 (Android 4.4.2) og med samme version af Touchwiz også.

Kanterne er dækket af en tynd gummihinde så den er mere holdbar end den oprindelige SGS5, hvilket giver mening da Samsungs “Active” serie er beregnet til løbere og folk der lige er en ekstra tand hårdere ved deres mobiler end de almindelige er.

Skærmen er Amoled og ifølge udgiveren af videoen er den lidt mere krispy at kigge på end skærmen på Galaxy S5, der ellers klarer sig udmærket overfor konkurrenterne (Xperia Z2 – Note 3 – G2) som du kan se i et web-TV indslag her.

Du kan finde flere web-TV indslag i vores video-sektion eller du kan hoppe over på vores kanal på Youtube.

Tjek videoen ud herunder hvis du er nysgerrig.

Opdateret:

En ny video med lidt specs kan ses herunder.

Via Sammi (tak). 

Skriv kommentar
account_circle
email