Samsung Galaxy Pop er lanceret i Korea

Samsung-Galaxy-Pop

Som vi troede at vi var færdige for en stund med at skrive om Samsungs nylancerede Galaxy S 3 kopier, dukker Galaxy Pop op i Korea. 

At vores kære Samsung bliver ved med at smide halvdårlige og billige Android smartphones på gaden (skal ses i forhold til topmodellerne, der så også er prissat meget højere) kan umuligt gavne Android`s ry, da der ingen tvivl er om at når folk står med deres middel-klasses Android smartphone i hånden, så sammenligner de den med vennernes iPhone, og det uden at tænke over at både specifikationer og pris spiller en stor rolle (Galaxy pop er dog en af de bedre).

Èt er at de lancerer en Samsung Galaxy S 3 Mini, en Samsung Galaxy Premier, en Samsung Galaxy S 2 Plus, en Samsung Galaxy Pocket Plus, og en Samsung Galaxy Express, alle mere eller mindre middel-klasses Android smartphones med udseende ala Galaxy S 3, men nu også Galaxy Pop.

Efter min mening er der bare efterhånden så mange af de her halvdårlige smartphones, at jeg tror at det er lidt uoverskueligt for en førstegangskøber (vi får efterhånden mange henvendelser fra brugere med et lille budget der kun vil have Samsung, og da der efterhånden er et ret stort udvalg kan det til tider godt være svært at råde folk på bedste vis).

Samsung Galaxy Pop kommer en 1,4 GHz qaudcore CPU, Android 4,1 Jelly Bean, et 8 MP kamera, 1 GB RAM, en Super Amoled skærm på 4,65″, og 8/16 GB intern hukommelse.

Dette er en af de bedre middel-klasses mobiler, og med både en quadcore processor, Android Jelly Bean, en Super Amoled-skærm, så er det vel kun prisen, når den bliver offentliggjort, der bestemmer om den er værd at købe.

Samsung-Galaxy-pop-lanceret

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email