Samsung afslører Samsung Galaxy S 2 Plus

Samsung-Galaxy-S-2-Plus

Samsung har præsenteret storebroderen til Samsung Galaxy S 2 og lillebroderen til Samsung Galaxy S 3, nemlig Samsung Galaxy S 2 Plus. 

Samsung fortsætter med at smide Android produkter ud, og det ser ud til at de vil have et ligeså godt 2013 som de havde et 2012.

 – Samsung sælger 500 enheder i minuttet 

Samsung Galaxy S 2 er en af verdens mest anerkendte Android smartphones, og det er samtidig Samsungs anden mest solgte mobile enhed.

Der er flere ligheder imellem Samsung Galaxy S 2 og Samsung Galaxy S 2 Plus. De har begge en 1,2 GHz dualcore processor, og en 4,3 Super Amoled Plus-skærm. 

Udseendet er heller ikke til at tage fejl af, du kan se billeder af den originale Samsung Galaxy S 2 her (åbner i nyt vindue).

Samsung-Galaxy-S-2-sort

Samsung Galaxy S 2 Plus kommer dog med et par fordele, det havde nu også forventet. Bla. kører den Android 4.1.2 Jelly Bean, og har nyt notifikationspanel, popup video (afspil video hvor som helst på skærmen), og du kan låse nsmartphonen op ved at bruge stemmen.

Kameraet er ligesom på originalen 8 MP, dog skulle det være muligt at tage billeder af bevægende genstande (lad os nu se).

Desuden er der de seneste versioner af Samsungs egen software, som AllShare Play, Readers Hub, Video Hub, Game Hub, og Music Hub.

Det skriver SamMobile.

Samsung-Galaxy-S-2-Plus-fro

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email