Billedlæk: Samsung Galaxy NX Android kamera

Officielle pressebilleder af Android kameraet som vil blive annonceret den 20. juni er blevet lækket. 

Der har været mange bud på hvad Samsung vil vise verden den 20. juni i London. 3 af de mest åbenlyse bud har vist sig ikke at holde stik, da Samsung kom os alle i forkøbet og lancerede dem “før tid”.

 – Samsung Galaxy S 4 Zoom – dansk pris og specifikationer

 – Samsung Galaxy S 4 Active – dansk pris og specifikationer

 – Samsung Galaxy S 4 Mini – dansk pris og specifikationer

Ifølge SamMobile har JK Shin, Samsung Mobile, bekræftet at Samsung den 20. juni vil fremvise Galaxy NX Android kamera.

Desværre (for Samsung) er der blevet lækket nogle billeder, så hele herligheden ikke er nær så spændende længere.

Samsung Galaxy NX er rygtet til at have en 4,8″ fuld HD skærm, 2 GB RAM, 20,3 MP kamera med mulighed for optagelse i fuld HD, Samsungs egen Exynos 4 quadcore processor, og 8/16 GB intern hukommelse.

Det siger næsten sig selv at et produkt med de specs ikke bliver billigt, og prisen regnes med at være på omkring 1000 euro.

Screen-Shot-2013-06-13-at-1

Screen-Shot-2013-06-13-at-1 copy

Billedlæk via 

(6) kommentarer
  1. Se det vidste jeg så ikke og det må da være AppsAndroid.dk der skal oplyse om sådan noget. Jeg er også træt af at jeg skal logge ind på deres play hver gang jeg vil hente et spil men det er de vel også ligeglad med.

  2. Nu må i da lige tage jer sammen. det er jo ikke engang officielt endnu det kamera, så kan i lige så godt lade være med at skrive om det. jeg er virkelig træt af at få beskeder på facebook 5 gange om dagen når i skriver en ny historie. da jeg meldte mig til den gruppe troede jeg at det var en gang om ugen i ville opdatere men i gør det konstant så venligst slet mig igen.

    1. I stedet for at vrøvle kan du jo bare trykke “syntes ikke godt om” eller “hvis ikke i nyheder”, der er nok mange der er glade for alle de opdateringer skal du se 🙂

  3. Wauw et nice kamera 🙂 Men hvis prisen holder bare nogenlunde stik er prisen lidt for pebret til min økonomi %:

Skriv kommentar
account_circle
email