RugGear – Android mobiler der kan tåle lidt mere

thumb RugGear-android

Kinesiske RugGear laver mobiler der kan tåle at blive kørt over af en bil og de kommer nu til Danmark.

RugGear er nok ikke et navn du kan nikke genkende til når talen falder på Android mobiler. Det kan muligvis ændre sig, især hvis du er håndværker eller outdoor-typen, da RugGear`s IP 67/68 klassificerede mobiler kommer til Danmark.

Når det kommer til vand, er de på højde med Sony`s mobiler (8 tallet), og kommer det til støv (6 tallet) kan de tåle et tak højere end f.eks Sony Xperia Z1 Compact og Sony Xperia Z1.

 – Sony Xperia Z1 i vand

Ifølge Mobilsiden.dk er nogle af RugGear`s mobiler sågar så hårdføre at de kan klare millitære standarder (MIL-STD-8100), hvilket betyder at de kan benyttes i områder med eksplosionsfare.

Der er også en model der kan tåle at blive kørt over af en 2 tons tung bil.

Frank Sørensen, direktør for Animaltech der importerer mobilerne til Danmark, siger at:

De fleste har prøvet at tabe en smartphone ud af lommen og set mange tusinde kroner blive mistet på en ødelagt telefon. Den slags sker hver dag både på arbejde, i hjemmet og i fritiden.
Det vil aldrig være et problem med RugGear telefonerne. De kan tåle at ligge under vand i 30 minutter og falde ned på et stengulv fra op til to meters højde. Desuden klarer de snavs, støv og fugt

Specifikationerne er nogenlunde, men vi snakker ikke high-end Android mobiler. F.eks kommer RugGear Apex RG960 med en 4.3″ WGVA skærm med en opløsning på 480 x 800 pixels, 8 MP kamera, 3.000 mAh batteri, Dual-SIM og GPS, og så er den selvfølgelig IP 68 klassificeret. 

Skærmen er beskyttet af GorillaGlass, og der er 512 MB RAM, samt 4 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse med micro SD kort.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email