Root af HTC Desire HD – Visionary+ rooting

Guide til root af din HTC Desire HD.

Nu vil vi gå i gang med selve rootingen af telefonen. Når du har fået klargjort telefonen ved at nedgradere din HTC Desire HD til Android version til 2.2 (Froyo), og givet dig selv  administrator rettigheder (S-OFF),  er du klar til at roote telefonen.

Har du gjort overstående ting kan du gå videre…

Step 1: Download ”com.modaco.visionaryplus.r14.apk” fra tråden på MoDaCo: http://android.modaco.com/topic/320722-19-nov-r14-visionary-one-click-root/.

Bemærk at din anti-virus godt kan finde på at sige APK filen indeholder den ene eller anden form for virus, men der er ingen fare ved at downloade den. Det er blot fordi det er en exploit fil, altså en som ændre i systemfiler (kun på telefonen), hvilke nogle anti-virus programmer ikke kan lide.

Step 2: Flyt den downloadede fil, com.modaco.visionaryplus.r14.apk, til SD kortet i telefonen via f.eks. USB. Dette gør man ved at sætte sin telefon til computeren via USB kabel og vælge ”Diskdrev” på telefonen. Derefter vil SD kortet vise sig i ”Computer” (Denne computer) som et slags USB stik.

Tryk for at zoome

Visionary-HTC-Desire-HD-2

Step 3: For at installere apps (apk) som ikke er fra Android Market, skal vi tillade ”ukendte kilder”. Det gør vi ved at gå til ”Indstillinger” > ”Programmer” og sætte et grønt flueben i ”Ukendte kilder”.

Tryk for at zoome

Visionary-HTC-Desire-HD-3

Step 4: Sørg for at ”hurtig boot” er slået fra. Det gør vi ved at gå til ”Indstillinger” > ”Programmer” og fjerne det grønne flueben i ”Hurtig boot”.

Tryk for at forstørre

Visionary-HTC-Desire-HD-4

Step 5: Installer Visionary+, som vi hentede i step 1. Her kræver det man åbner Android Market (man skal være logget på sin Google-konto på telefonen), og henter en App Installer eller filbrowser. Her kan vi anbefale at hente app’en ”AppInstaller”. Når app’en er hentet og installeret åbner man blot den og klikker på ”com.modaco.visionaryplus.r14.apk” > ”Install/Open”. Det er også muligt at installere den downloade fil via HTC Sync direkte fra telefonen – Programinstallation > vælg ”com.modaco.visionaryplus.r14.apk”

Step 6: Når Visionary+ er installeret, finder du VISIONary+ (ikon: gul trekant) i programlisten og åbner den. Du bliver måske spurgt om du vil godkende og give applikationen superbruger-godkendelse. Det skal du trykke ”godkend” til, ellers vil programmet ikke virke.

Step 7: Klik på ”Temproot now” og vent mens VISIONary+ rooter telefonen.

Step 8: Nu er telefonen midlertidigt rootet, men vi vil jo gerne have den permanent rootet. Så hvis ikke du får fejl ved ”temproot now” skal du klikke på ”Attempt permroot Now!”.

Step 9: Mobilen vil nu genstarte og efterfølgende skulle din mobil være rootet.

Hvis du vil tilbage til stock kan du bruge vores guide til at unroote HTC Desire HD.

Skriv kommentar
account_circle
email