Rdio lancerer gratis musikstreamings radio-service (hot)

thumb rdio-android

Rdio har lanceret en ny gratis musikstreamingstjeneste. 

Rdio har netop lanceret en ny mobil radio-service hvor du kan lytte ganske gratis til dine ynglingskunstere.

Det eneste det kræver er at du indtaster navnene på 3 af dine ynglingsbands eller sangere, og Rdio er straks klar med en radiolignende streaming af den musik du kan lide, lige så længe du ønsker det.

Dette bliver kaldt “stationer”, og du kan oprette forskellige stationer med forskellig musik afhængig af hvad du har lyst til at lytte til.

 – Google Play Musik “Fri adgang” er kommet til Danmark

At bruge stationer er gratis og det fungerer glimrende og er du på udkig efter gratis streaming af musik er dette lige noget for dig, hvis du altså kan undvære muligheden for at oprette playlister og skippe mere en 3 sange…altså blot bruge Rdio som radio med dine ynglingssange.

 – Nu kan du bruge Telmore Musik på computeren

Vil du kunne oprette playlister, hoppe sange over, og undgå reklamer koster det 99 kroner om måneden.

Du kan tilgå Rdio via browseren eller hente Rdio Music app`en til Android for at komme igang.

Anthony Bay, CEO ved Rdio, siger om tiltaget:

Vi er i en meget tidlig fase af denne æra af musik-streaming og der er store muligheder for at bringe denne enestående oplevelse til mennesker rundt om i verden”, siger Anthony Bay, CEO hos Rdio. ”For første gang i historien er det muligt at have adgang til hele verdens musik gennem en enkelt applikation – når som helst og hvor som helst – bygget til dig. Vi er fokuserede på at tilbyde verdens bedste musik oplevelse, bygget op omkring lytteren.

Vi er nu førende med en gratis stations-oplevelse kombineret med mulighed for at opgradere til en fuld on-demand abonnement tjeneste som tilbyder adgang til alle sange, albums eller spillelister og yderligere stations tjenester. Internet-radio og musik abonnement har traditionelt set været to forskellige muligheder – vi tror der er gode grunde for dem at gå hånd-i-hånd som én. 

Rdio Music applikationen integrerer sig fint med Android og du har både en musikafspillerwidget på din lockscreen samt i din statusbar.

rdio

Screenshot2014-09-04-17-44-

(4) kommentarer
      1. Hahaha nej jeg hænger stadig fast i 80’ernes hardrock (du ved dengang hvor vi gik 10 kilometer i skole om vinteren kun iført T-shirt)…

Skriv kommentar
account_circle
email