Pirate Diamonds – nyt gratis spil til børnene

Pirate Diamonds er et nyt gratis dansk-udviklet spil til børn, hent og prøv det nu. 

Spillet er simpelt og det er umiddelbart en fordel i den her type spil hvor netop simpeltheden gør at børnene kan sidde alene og spille det. Marcus (6 år) har hurtigt prøvet det, og ifølge ham er spillet “sjovt, men for svært for lillesøster (2 år)”.  

 – Lær dit barn matematik med nyt dansk spil

At bedømme ud fra hvor længe han har spillet (omkring en halv time nu) virker det som om at det er et spil der fanger ham

Google-Play-Download-ikon-A

Grundet ferie har jeg ikke selv haft tiden til at afprøve det ordentligt.

 – Ramasjang app er klar til børnene

Brugerfladen i spillet er engelsk, men hvis du udfordrer en ven via Facebook eller SMS er det på dansk.

Roald Strauss skriver til AppsAndroid.dk om det nye spil:

Pirate Diamonds er et meget meget simpelt spil: Hvide og sorte diamanter falder ned fra oven, og skal sorteres i hver sin retning; hvide diamanter til venstre, sorte diamanter til højre.
Hvilken retning de går til, afhænger af i hvilken position rampen (i bunden af skærmen) står. Dens position kan du ændre på at trykke på skærmen, og du har 2 styrings-muligheder her:
Du kan enten bruge en tommelfinger i hver side af skærmen. Tryk i højre side for at skifte rampen til højre position, og venstre side for at skifte rampen til venstre position. (Du skal ikke klikke på skærmen for hver diamant – blot én gang for at skifte position. Rampen forbliver i den position indtil du ændrer den igen).
Eller du kan bruge en enkelt finger i midten af skærmen for at få rampen til at skifte position, fra venstre til højre, eller fra højre til venstre. (Også kaldet toggle).

For at gøre det lidt mere interessant, har vi fået diamanterne til at ramme rampen i takt til musikken.

pirate-diamonds 

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email