GOZOA – lær dit barn matematik med nyt dansk spil

GOZOA Android app matematk

Har du børn i alderen 5 – 8 år skal du tage at kaste et blik på GOZOA – leg og lær matematik spillet, som er et nyt dansk spil til din Android tablet.

Google Play er ved at have et godt udvalg af danske apps og spil til vores børn, og med GOZOA kan vi føje endnu èn app/spil til listen.

GOZOA er udviklet i et samarbejde imellem lærere, pædagoger, forældre, og børn, og konceptet GOZOA opstod efter at have iagtaget børns lyst til at spille på iPads/iPhones.

Spørgsmålet:” Hvordan kan vi bringe læring ind i tidsfordriv (at spille “ligegyldige spil”)”, blev stillet tilbage i 2011 og er nu endt ud i en lærerig og underholdende app.

 – 5 danske Android apps og spil til børnene

Min egen søn Marcus startede i førskole for 14 dage siden, og da jeg efter en halv times spil spurgte hvad han syntes om spillet svarede han:” Det er sjovt og svært og godt og ti nu stille så jeg kan spille far” (han har indtil videre kun prøvet gratis-versionen).

GOZOA kan hentes gratis via Google Play til din tablet, og du har herefter mulighed (in-app køb) for at tilkøbe 3 verdener a 13 kroner stykket.

Du kan også vælge at købe den fulde version til 32 DKR (normalpris 70 DKR).

GOZOA er optimeret til tablets og er altså ikke beregnet til din smartphone.

Update: Der bliver skrevet til os at spillet er beregnet og lavet  til tablets, da der i visse scener bliver lidt bøvl via mobilen.

GOZOA indeholder alt, lige fra at børnene skal genkende tal, skrive tal op til 9, sortere ting efter farver og former, addition og meget mere. 

Jeg har ikke gennemtestet spillet, men umiddelbart virker det stabilt og driftsikkert.

GOZOA

Kilde: Pressemeddelse 

(11) kommentarer
  1. Allerede ved bane 2 går det galt, meget dårlig spil info og hjælp, sidder med en frustreret dreng på 6 der ikke kan komme videre. Det sædvanlige problem med programmer dårlige forklaringer.

  2. Ser fint ud, så det skal prøves. Var det ikke en ide at lave en samlet liste over danske børnespil (hvis en sådan ikke allerede findes)? Der er jo efterhånden en del og det kunne være rart med et samlet overblik.

  3. Mine piger synes godt om det. Den ene af dem er 4 og med lidt hjælp fra den store er hun nu ved at farvelægge huset 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email