Philips Miracast 239C4 er lanceret – se dansk pris

thumb philips-Miracast-monitor

Philips har i dag lanceret en ny monitor der via miracast kan streame fuld HD fra Android enheder.

Philips har i dag lanceret en 23″ monitor (Philips Miracast 239C4) der via Miracast kan afspille medier fra Android enheder i fuld HD på den 23″ store IPS LCS skærm, der selvfølgelig har fuld HD opløsning (1920 x 1080).

Miracast aktiveres via en knap i foden, og så snart monitoren har fundet en kombatibel Miracast-understøttet Android enhed vil alt indhold på skærmen blive genspejlet på skærmen, og det i fuld HD.

Philips Miracast-monitoren har en slank ramme og giver samtidig en billedoplevelse, der er værd at dele. Den indbyggede IPS LED-teknologi giver skarpe billeder med høj farvepræcision og særligt brede betragtningsvinkler på 178º/178º. Så der er ingen undskyldning for ikke at samle hele familien omkring skærmen, når feriebillederne skal vises.

Philips 239C4 er også spækket med smarte funktioner, som sikrer, at skærmen hele tiden gengiver brugerens indhold i bedst mulig kvalitet. For eksempel SmartImage der analyserer skærmens indhold og tilpasser kontrast og farvemætning; SmartKolor der er i stand til at udvide skærmens visuelle farveskala ved at øge skærmens RGB-niveau; eller SmartContrast der giver detaljerede og levende billeder.

Monitoren er til salg i de danske butikker til en vejledende udsalgspris fra 2250 kroner.

specs philips miracast

Philips har for nogle uger siden i forbindelse med MWC messen 2013 lanceret en alt-ien PC med Android i to versioner, en 21.5″ og en 23″, og vi har snart en anmeldelse klar af den nye alt-ien PC fra Philips.

image005

Kilde: Pressemeddelse 

(3) kommentarer
  1. jeg har overvejet den alt i en pc til køkkenet så jeg glæder mig til at læse hvad i synes om den. hvis lyden er ok den ellers virker vil jeg ha den som en tavle til familien midt i køkkenet 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email