Philips lancerer “Smart alt-i-èn PC” – se den danske pris

thumb philips-android-21

Philips har præsenteret to nye alt i èn skærme der kører Android .

Det er ikke længe siden at Philips annoncerede at deres TV i fremtiden ville bruge Android, og det er godt at se at de også integrerer Android på andre produkter.

De har nemlig netop præsenteret to nye “alt i èn” skærme, den ene på henholdsvis 21.5″ (se billedet øverst i artiklen) og den anden på 23″ (se billedet nederst i artiklen). 

Produkterne lystrer på “Smart All-In-One”.

På bagsiden af monitoren er der en ergonomisk fod og skærmene kan vippes op og ned alt efter om du vil se film eller spille.

S221C4AFD bm

Philips Smart alt-i-en PC specs:

 • 21.5″ eller 23″ LCD fuld HD skærm (1920 x 1080 – 60 hz) med tofinger touch
 • 2 GB RAM
 • Android 4.2
 • 1.6 GHz quadcore processor (Nvidia Tegra T33)
 • 8 GB intern hukommelse (mulighed for udvidelse af hukommelsen med ekstern hukommelse/SDHC kort)
 • 2 USB stik indgange
 • WIFI
 • 1 MP webcam
 • Stereolyd

Da den kommer med Android er der Google Play hvor du kan hente applikationer og spil. Apps som Youtube, email, musikafspiller og web-browser er preinstalleret, og du kan forbinde dit nuværende tastatur og mus (som du bruger i dit PC-setup) til monitoren.

Philips Smart alt-i-en PC kan købes i Danmark fra april. 21.5″ versionen har en vejldende udsalgspris på 3.299 kroner, og 23″ modellen en vejledende udsalgspris på 3499 kroner.

Alt-i-en-skærmene giver en ukompliceret brugeroplevelse, selv hvis man ikke har den store teknologiske indsigt. Skærmen skal ikke tilsluttes en PC, da skærmen har et indbygget Android-styresystem. Desuden har brugere direkte forbindelse til Google Play, som giver adgang til en hel verden af apps til spil, nyheder, sociale medier mm.

Philips Smart All-In-One er også behagelig at bruge takket være den ergonomiske fod på bagsiden af monitoren. Skærmen kan vippes op og ned, så den fx ligger horisontalt, når man skal spille et spil, og står oprejst, når man skal arbejde eller se film.

Den store touchskærm giver eksempelvis hele familien mulighed for at spille deres yndlings Android-spil. Samtidigt kan man holde sig opdateret på, hvad vennerne og familien laver ved hjælp af de sociale medier. Når skærmen for eksempel bruges af café- og hotelgæster eller i skoler, er den en nem måde at komme på nettet og få adgang til apps på.

Philips-alt-i-en-android

(5) kommentarer
 1. Nej Linsa det er ikke meningen, der er ikke batteri monteret i den…
  Det er en almindelig PC monitor som har et strømkabel i rø… så den kan også bruges som pc skærm, eller xbox skærm osv.
  Jeg ville bruge deni køkkenet som infotavle/kalender for familien!!!

 2. Ser fint ud da men tror den er for stor. Meningen er vel at den osse ska bruges som tablet går jeg ud fra 😛

Skriv kommentar
account_circle
email