Peter Schou hiver HTC M7 frem midt i fest

HTC-M7-showed-off

HTC`s Peter Schou besluttede sig for at tage et billede af sine ansatte fra scenen til deres årsfest, og det med den endnu ikke officielle HTC M7. Han står også i godt humør og råber “HTC M7” fra scenen. 

HTC har annonceret at de istedet for at deles om opmærksomheden på MWC 2013, så vil de istedet afholde et arrangement den 19. februar, hvor de med ret stor sandsynlighed vil fremvise deres nye flagskib, HTC M7.

 – HTC afholder event den 19. februar – HTC M7?

Selvom HTC ikke har annonceret at der overhovedet vil komme en HTC M7, er der ingen tvivl efter at vi på videoen herunder kan høre en glad Peter Schou opildne de ansatte til at udråbe “HTC M7”.

 – HTC M7 allerede i butikkerne i marts?

Kilde

(3) kommentarer
  1. Glæder mig sygt til den her..og Xperia Z, men hælder mest til Xperia Z grundet kameraet og at den IP67 certificeret…to gode ting når man har børn 🙂 Før var jeg faktisk ligeglad med kameraet, men efter to år med smplige kameraer på mobiler og “ARGHH, kan det skidt ikke engang tage nogle ordentlige billeder af vores børn”, så føler jeg at, for at opretholde livsmodet, at jeg er nødt til det 😉 8) , men nu må vi lige vente og så se de officielle specs…

  2. Den kommer og er allerede landet herhjemme som testmobil… Og nej, ikke hos mig 😥

    jeg svinger selv mellem M7 og Xperia Z 8)

Skriv kommentar
account_circle
email