Hvordan opretter jeg mapper på Android?

At oprette mapper på din Android smartphone og tablet er nemt og samtidig brugbart. Du kan hurtigt og enkelt organisere apps i mapper.

En af de ting vi elsker ved Android, er muligheden for selv at bestemme hvordan vores telefon eller tablets skal se ud og fungere.

Er du ikke tilfreds med tastaturet eller SMS-app’en, henter du bare en ny, og er du utilfreds med hele brugerfladen, installerer du bare en launcher.

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

Tit er det dog nok at kende de små ting der kan oplevelsen bare lidt bedre, og muligheden for at oprette mapper er én af dem.

Med mapper kan du nemlig nemt lave orden i rodet, og selvom de forskellige producenters brugerflader har forskellige måder at oprette mapper på, er idéen med mapper helt den samme.

 – Tip: Hvordan kan jeg optage mine samtaler?

Sådan opretter du mapper på Android

I tidligere versioner af Android, kunne måden at oprette mapper på, variere. F.eks. med Samsung Touchwiz, skulle du føre ikonet op til toppen af skærmen . I de nyere versioner er processen blevet strømlinet til følgende.

  1. Tryk og hold en app, du ønsker at oprette en mappe til, i et par sekunder.
  2. Før app-ikonet ovenpå en anden app du ønsker at oprette en mappe/gruppe med. Begge ikoner skulle nu være inde i samme mappe.
  3. Tryk på “Unavngiven mappe” for at navngive mappen.
thumb mapper-android
Det er nemt og hurtigt at oprette mapper på Android

Mapperne kan navngives og nogle af producenterne tilbyder mulighed for at selv bestemme farver på mapperne.

Ønsker du at annullere oprettelse af mappen, trykker og holder du blot app-ikonet igen, og fører det ud på hjemskærmen udenfor mappen. Mappen slettes/annulleres nu.

Husk: 

Du kan følge os på Facebook og Pinterest for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube.

Har du brug for hjælp kan du få dette i vores Android forum

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email