Den lille hindbærsnitte – ny interaktiv dansk børnebog

Den lille hindbærsnitte bor i et bageri og pludselig en dag sidder bagermester Bo på gulvet med tårer ud af øjnene… 

App`en består af flere dele, men hoveddelen er en højtlæsningsbog hvor hovedpersonen, den lille hindbærsnitte, hjælper bagermester Bo med at blive glad igen. 

Vores to børn (2 og 6) havde begge stor glæde af historien (der blev læst højt om eftermiddagen) og de ville også have den til godnathistorie, hvilket den egner sig glimrende til.

 – Lær børn om kræft med ny dansk app

Børnene kan selv sidde og bladre og igennem hele historien kan der trykkes på kager, stik-kontakter, måner, kastes med rosiner og melposer osv, og få ekstra grimasser og lyde den vej.

Den lille hindbærsnitte kan erhverves for 13 kroner via Google Play og virker på både tablets og smartphones. At bruge en tablet er dog klart at foretrække da teksten hurtig bliver for lille til en smartphone hvis du selv vil læse højt for børnene.

Google-Play-Download-ikon-A

App`en har flere muligheder:

  • Læs selv historien højt
  • Få den læst højt af speakeren
  • Bag med hindbærsnitten (opskrifter)
  • Pynt hindbærsnitten 

Umiddelbart et rigtig godt koncept, især at der kan trykkes på forskellige ting igennem hele historien var ungerne vilde med. Herfra anbefales “Den Lille Hindbærsnitte” varmt hvis du har børn i husstanden. Den eneste ulempe er at der kun er èn historie.

Opdateret: har du problemer med at bogen bliver ved med at spille efter at du er gået ud af den skal du bare trykke på “multitasking” og slide den væk.

Om der kommer flere historier med den hindbærsnitten? At dømme ud fra hvad der bliver skrevet i pressemeddelsen kunne det godt ske.

“De besluttede sig for at se, hvor meget de kunne lave selv. Og fik kun brug for hjælp til stemmerne fra deres fælles ven Lars Breinholt. Undervejs i processen læste de om Gyldendals konkurrence om digitalebørnebøger – og det satte gang i produktionen. De knoklede løs, vandtikke, men bevarede troen på deres idé.

– Hvis man skal skrive en sød historie, kan man lige så godt starte med noget af det sødeste vi har. Vi håber, at vi kan bruge de erfaringer,Den Lille Hindbærsnitte har givet os, til at bringe mange flere af de historier, vi har på bagepladen, siger de to debutanter på app-markedet”.

(10) kommentarer
  1. Pris er lidt i overkanten synes jeg sådan som den er nu. Til den pris skal der ihvertfald komme nogle opdateringer med nye historier men så bliver den til gengæld også alle pengene værd 🙂

    1. 13 kroner er jo et beskedent beløb. Prøv at gå i en boghandel og se hvor meget bog du får for samme beløb? En Pixie bog koster vel snart dette og den er ikke interaktiv.

      1. Jeg er helt enig men i forhold til hvad andre spil koster synes jeg stadig den er dyr. Der er underholdning til 20 minutter Max en halv time. Men børnene har så “læst” den 3 gange og de synes den er sjov men det ændrer ikke at den er for dyr 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email