Lær børn om kræft med ny dansk app

Ny dansk digital bog, “Skrækkelige byggeri i Øjesten”, skal vise og lære børn om sygdommen kræft. 

Bogen handler om en lille fredelig by kaldet Øjesten. En dag flytter en husbygger til byen og begynder at bygge et underligt byggeri midt i HR. Flinks spisestue.

Indbyggerne i Øjesten finder hurtigt ud af at husbyggeren Kanser (navnet på husbyggeren) ikke er til at stoppe, og hele byen er godt på vej til at blive destrueret af alle de nye mærkværdige bygninger.

“Da min datter blev ramt af sygdommen havde jeg brug for at kunne forklare hende og hendes tvillingebror, hvad kræft egentlig er for noget. Og det gav mig idéen til historien”

Appèn koster 7 DKR og 25% går til de Danske Hospitalsklovne som forfatteren selv har haft glæde af da hendes datter var indlagt med kræft.

Google-Play-Download-ikon-A

Herunder ses en lille video der fortæller forhistorien.

Forfatteren af bogen har selv en datter der som 1. årig blev ramt af en sjælden form for børnekræft-sygdom der rammer nethinden. 

Datteren er den dag i dag rask og kan se.

Børnebogen er målrettet fra 4 årige og opefter.

“Børnene har været med til at vælge karakterernes udseende, de har set masser af skitser og har ikke mindst fået oplæst historien mange gange, hvorefter den er blevet rettet til og forbedret.” 

app-om-kraeft 

(6) kommentarer
  1. Vi har også en i familien med kræft og hvis den her app kan være med til at snakke og lære om kræft så det tilmed er “sjovt” så siger jeg thumbs up.

  2. Skønt at der er nogle der tænker på de her ting når andre ikke gør det. Vi har købt den %:

  3. Min far har fået kræft og vi er ved at forklare de små hvad det er for en forfærdelig sygdom. Denne applikation kan måske godt tænkes at kunne hjælpe til med det. Jeg giver den en chance.

Skriv kommentar
account_circle
email