Ny Android mobil i oktober – HTC Rhyme

Den nye HTC Rhyme er ifølge HTC`s nordiske direktør, til folk der vil have avancerede funktioner og en smartphone der passer sømløst ind i deres liv.

HTC skriver i pressemeddelsen at HTC Rhyme byder på et nyt og elegant design, der kombineret med HTC Sense, giver en unik oplevelse. Noget af det som gør HTC Rhyme speciel, er alt det tilbehør du som køber har mulighed for at få fat i. HTC skriver at der bla er:

 • HTC Rhyme Docking Station – dockingstationen oplader telefonen, samtidig med at den forvandler HTC Rhyme til et vækkeur og musikanlæg, så man kan vågne til sin yndlingsmusik direkte fra de indbyggede Bluetooth højttalere.

 • HTC Rhyme Charm – denne charm gør diskret opmærksom på opkald og beskeder, når HTC Rhyme ligger i tasken. Den er udformet som en lille, lysende terning, som forbindes til telefonen med en ledning. Det gør, at den kan hænge uden på tasken, så man kan se den og hurtigt trække telefonen op af tasken. Dermed gør den det også nemt at finde telefonen blandt andet indhold i tasken.

 • HTC Rhyme Sports Armband – med dette armbånd kan man træne med stil og samtidig have apps og musik lige i nærheden.

 • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – øretelefonerne, der ikke så nemt bliver filtret sammen på grund af de flade ledninger.

 • HTC Rhyme Bluetooth® Headset – det trådløse headset følger samme designmæssige udtryk som selve telefonen og gør det nemt at bruge den håndfrit.

 • HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – denne trådløse højttaler til HTC Rhyme er nem at sætte fast på solskærmen i bilen.

HTC Rhyme kommer med Android Gingerbread i oktober, og med i pakken medfølger dockingstationen, HTC Rhyme Tangle Free Headphones, og HTC Rhyme Charm.

Skærmen er 3,7″, og er af typen Super-LCD. Til oplysning er det samme skærm som på f.eks HTC Wildfire S, HTC Sensation, samt HTC Incredible S.

HTC skriver også at det er en unik variant af HTC Sense.

Update: det er HTC Sense version 3,5 der kommer til at sidde i den. En af de nye tiltag i det nye HTC Sense, er bla. at Dropbox til Android er en fast app.

 

(7) kommentarer
 1. [quote name=”Klintø”]Smart Docking station… Charme er da også meget smart, kunne f.eks bruges, når mobilen ligger lydløs og blot skal ses :-)[/quote]
  Joda…så kunne de godt lave et par dockings til resten af deres sortiment også…det har jeg manglet synes jeg, gerne med indbyggede højtalere og USB-port.

 2. Smart Docking station… Charme er da også meget smart, kunne f.eks bruges, når mobilen ligger lydløs og blot skal ses 🙂

 3. Det mest utrolige er at det skulle tage nogen så mange år for at finde på nogle høretelefoner der ikke bliver knudret sammen.

 4. HTC skriver blot at det er en unik variant af HTC Sense….så om det er en fremtidig version ved jeg faktisk ikke…..

Skriv kommentar
account_circle
email