Nu kan du købe HTC Sensation XL

Nu er HTC`s nye Android mobil, HTC Sensation XL, tilgængelig på det danske marked.

HTC skriver i pressemeddelsen at:

–          HTC Sensation XL har den største skærm blandt alle Android-telefoner på markedet. Dermed kan man eksempelvis browse, læse mails og se video på telefonen uden at knibe øjnene sammen. Og trods dette potentiale er telefonen kun 9,9 mm tynd.

–          HTC Sensation XL sætter ny standard, når det gælder lyd på en smartphone. Telefonen leveres nemlig med Beats Audio, hvilket betyder, at du vil opleve fyldigere bas, sprødere vokaler og et større lydregister, når du lytter til musik på den. Årsagen er, at der på telefonen ligger en særlig lydprofil, der automatisk aktiveres, når de specialdesignede headset tilsluttes.

–          HTC Sensation XL tager bedre billeder. Den kommer med vidvinkelobjektiv på kun 28 mm, som derved får mere med af motivet. En blænde på f/2,2 og en baggrundsbelyst sensor gør samtidig, at det er nemmere at tage gode billeder i svag belysning.

Læs også: HTC Lancerer HTC Sensation XL.

Skærmen på 4,7″ er i følgeskab med en singlecore processor på 1,5 GHz, samt beats lydteknologi. HTC Sensation XL er også en af de HTC Android-mobiler der får Ice Cream Sandwich.

Der er to forskellige hørebøffer til HTC Sensation XL:

1.       HTC Sensation XL med Beats by Dr. Dre urBeats øretelefoner

Vejledende salgspris: 4700 kr.

2.       HTC Sensation XL med Beats by Dr. Dre Solo hovedtelefoner

Denne variant sælges kun i et begrænset antal i Danmark. Vejledende salgspris: 4900 kr.

Læs også: Masser af videoer af HTC Sensation XL.

Kilde: pressemeddelse fra HTC

Skriv kommentar
account_circle
email