HTC Lancerer HTC Sensation XL

Jeps, du læste rigtigt. En HTC Sensation XL med Beats by DR. Dre, og en skærm på 4,7″…og selvfølgelig Android Gingerbread.

HTC skriver i pressemeddelsen at:

“Med skærmen på 4,7 tommer, det tynde kabinet på kun 9,9 mm og integreringen af Beats Audio™ er HTC Sensation XL udviklet specifikt med henblik på at levere den bedste multimedieoplevelse med musik, film og spil i uovertruffen lyd- og billedkvalitet. HTC Sensation XL leverer unik lydbearbejdning fra Beats, der sikrer, at man hører musikken, som kunstneren havde tiltænkt den.

Unikt for HTC smartphones leveres HTC Sensation XL med de nye, lette øretelefoner urBeats™, der er udviklet specielt til Beats-lydprofilen i telefonen. Den indbyggede mikrofon gør det nemt at tale håndfrit, og ved hjælp af fjernbetjeningen på ledningen kan man sætte musikken på pause og spole frem eller tilbage og besvare et opkald, mens de hører musik.

Man kan også anbefale musiknumre og fortælle vennerne, hvad man lytter til, via sms og e-mail og via deres Facebook-profil. Man kan tildele den perfekte ringetone til opkald og sms’er fra venner og familie ved at beskære en sang, gemme den som ringetone og knytte den til deres kontaktprofil”.

Der sidder en 1,5 GHz singlecore processor og trækker Android Gingerbread, et 8 MP kamera bagpå, et 1,3 på fronten, og et 1600MHa batteri. Skærmopløsningen er 480 x 800.

 

Den kommer med samme Gorilla-skærm som den oprindelige HTC Sensation, nemlig en SLCD. Udover det kan nævnes at den kommer med 16 GB intern hukommelse…..men kan så til gengæld ikke udvides med et micro SD-kort. Den forventes sidst i november.

 Link til Youtube

(11) kommentarer
 1. [quote name=”space2me”]Har uploadede billed på jeres facebook side, da jeg ikke kunne uppe det her :-)[/quote]
  Jeg har fjernet muligheden for at gøre det her i kommentarene for der var aldrig nogen der brugte det :¤: du kan altid gøre det i forum hvis du har mere godt du vil dele ud af 🙂

 2. Hehe, kender det…. Tina (fruen) hun ville i januar prøve kræfter med en smartphone, så jeg tænkte, lad os starte lidt blidt med en Wildfire (mere hvis hun ikke gad alligevel og pris)!
  Der gik så 3 måneder og så ville hun have en bedre/større! Nå ja, så pyt da og så fik hun en Incredible S, som i starten var lidt stor, men klart godkendt (mega god mobil)…. Men men, den kunne holde til at blive tabt, så en tur værksted og i mellem tiden, kunne hun låne en Desire S…. Hmmmm, siger hun efter et par dage, er den ikke lidt lille!!! hehe 8)

 3. Ja, umiddelbart tror jeg ikke at den holder strøm meget værdigt længere end HTC Desire HD..nu vi er ved HTC Desire. Gæt hvem der arvede min HTC Desire hvis hun lovede at passe på den og ikke køre den for hårdt? Og gæt hvem der lige har brændt hele lortet af, og nu ovenikøbet mener at hun er nødt til at låne min HTC Desire HD 🙂 Jeg mindes sidste gang jeg lånte den anonyme person en telefon: http://wwwandroidapps.blogspot.com/2011/01/min-nye-android-mobiltelefon-htc-desire.html

 4. Hehe ja, sjovt som ens mobil bare er vokset… Det er nærmest en Tablet 😀

  Kan huske sidste år, hvor Desire… Puha, sikke en stor skærm! Så fik man Sensation, nu er Desire mega lille og ubrugelig 🙂

  Men det undre mig, at de laver så stor en skærm og så lille et batteri, det er jo trods alt skærmen der sluger mest strøm!! og ja, hvor SD kortet af…..

 5. @space2me: velkommen til…har haft kontakt til flere der har rooted deres HTC Sensation til stor glæde…desværre så virker dit link ikke 🙁 der står at det ikke er tilgængeligt.

 6. @cilsoe: mig også da. Sjovt egentlig at tænke tilbage da jeg gik fra Nokia til HTC Android Desire…skærmen var humongos stor, og das ich så købte HTC Desire HD regnede jeg ikke med at jeg nogensinde ville have en mobil med den skærmstørrelse igen…men nu er 4,3″ minimum for mig. Tror faktisk godt at jeg ville have den lidt større 🙂

 7. Jeg kunne sagtens klemme den ned i et par almindelige bukselommer, men den er da stor. Den burde være dual core og kunne udvides med SD-kort. Ellers meget lækker.

Skriv kommentar
account_circle
email