Norton Mobile Security nu med dansk sprog

Norton har lanceret deres Mobile Security-app på dansk.

Fra pressemeddelsen:

“København, den 24. maj 2012: 

Malware-angreb på smartphones og falske apps er efterhånden en del af mobilbrugeres hverdag. Truslerne øges konstant, og den nye statistik omkring mobiltrusler kan læses i Symantecs årlige sikkerhedsrapport, Internet Security Report. Sidste år annoncerede Norton en ny version af deres mobilsikkerhedsløsning Norton Mobile Security på engelsk. Løsningen kan bruges på Android-telefoner og er en del af Nortons initiativ Norton Everywhere, der beskytter forbrugere og deres data, uanset hvor de er, og hvilken enhed eller platform de bruger.

Nu kommer Norton Mobile Security på svensk, dansk, norsk og finsk.  Nordiske brugere, som har en tidligere version af Norton Mobile Security, får adgang til sikkerhedsløsningen på deres eget sprog ved at opdatere til den seneste version”. 

Norton Mobile Security er den eneste Android antivirus- app der er blevet testet her på AppsAndroid.dk der har opnået så høje karakterer, og grunden var at der var tilføjet nogle funktioner som vi efterlyste i den forrige version af Norton Mobile Security 2,0.

Du kan læse testen af Norton Mobile og tablets Security her.

Du kan hente den gratis version af Norton Mobile Security på Google Play.

(3) kommentarer
  1. hmm…det fremgår ikke af pressemeddelsen om den bliver automatisk opdateret eller hvordan…jeg hører dem lige ad 🙂

  2. Når jeg går ind og vil opdatere Norton på mobilen, siger den jeg har nyeste version ?
    Hvordan henter du den Danske version ?

Skriv kommentar
account_circle
email