Northside relancerer deres festival-app

Musiktjenesten Spotify er integreret i den nye version af Northside Festival app`en.

Siden at Northside Festival app`en blev lanceret er den blevet downloadet over 7000 gange, hvilket må siges at være okay. Nu relancerer de den med nogle funktioner og muligheder i samarbejde med Spotify, der sidst vi hørte fra dem her på siden var at de havde lanceret to nye matchmaking apps.

I pressemeddelsen skriver de bla:

Spotify er NorthSide Festivals officielle musikpartner, og den innovative musiktjeneste er allerede integreret med NorthSide.dk, hvor man kan høre musik med alle navnene fra årets festivalplakat. Hos Spotify kan man desuden tilgå en særlig NorthSide-playliste, og man kan både høre og diskutere musikken sammen med andre NorthSide-fans i et særligt NorthSide-Soundrop-rum.

NorthSide-playlisten kan desuden nu tilgås direkte fra forsiden af den nye app, og derudover kan man høre musik med de 32 navne fra årets program på deres individuelle sider i app’en, hvor man også finder en kort bandomtale og spilletidspunkt.

Som med Spotifys officielle app skal man være Spotify Premium-bruger for at udnytte den nye funktionalitet i den officielle NorthSide-app.

Udover Spotify-integrationen er app’en også blevet udvidet med mere information om boder og aktiviteter samt en genvej til programmet, der dukker op, hvis man flipper sin telefon 90 grader.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes påNorthside.dk eller via Billetlugen.dk.

Du kan hente app`en gratis via Google Play.

Læs også: Dansk spil til hele lejren på årets festivaler.

Skriv kommentar
account_circle
email