Spotify lancerer apps til musikalsk matchmaking

Spotify har i fælleskab med to andre datingsider lanceret to nye apps.

Teksten er kopieret direkte over fra pressemddelsen:

Torsdag, den 10. maj, 2012 – I dag lancerer Spotify to nye apps – Tastebuds og Fellody. Disse to apps er udviklet til at matche dig med venner eller potentielle romantiske partnere, baseret på din musiksmag – de findes under Spotify App Finder.

Begge apps er integreret med Spotify for at hjælpe dig med at finde nye venner eller potentielle dates, der alle deler din musiksmag. Baseret på dine favoritkunstnere, yndlingsmusik, og dine Spotify playlister, vurderer begge apps din musiksmag ud fra Spotify’s kæmpe musikkatalog med mere end 18 millioner sange og matcher dig med din potentielle soulmate.

De to nye apps, som lanceres i dag er:

  • Tastebuds: Denne app vil matche dig med en potential partner baseret på de kunstnere, som du har lyttet mest til på Spotify og din samling af playlister. Appen filtrerer potentielle partnere efter køn, alder og sted, man kan sende beskeder til dem og dele sine playlister med dem direkte. Yderligere kan man tilføje sine ’Songkick’ detaljer på ens profil for at dele de musikoplevelser, man deltager i – de perfekte rammer for en offline date!
  • Fellody: Man skal blot ’drag and drop’ Spotify playlister ind i appen for at finde venner og potentielle kærlighedsforbindelser med den højeste match rate. Send en ’flirt’ med det samme eller udforsk matchpartneres musiksmag og opdag ny musik. Se nærmere på top artisterne for at se, hvem der er de mest populære artister i Fellody fællesskabet.

Sten Garmark, Director of Platform hos Spotify, siger: “Ens musiksmag er ét af de mest almindelige samtaleemner når man møder en ny person, om det er en date eller en ny ven, og det er enormt vigtigt at have en forenelig smag. Og måske musikken på Spotify er vejen til at finde nye venner eller starte et nyt forhold!”

“Tastebuds.fm har forbundet musiklyttere i mange år, og vi er stolte af at kunne tilføje vores unikke matching erfaring til Spotify platformen,” siger Alex Parish, medstifter af Tastebuds.fm. “Spotify og Tastebuds.fm er begge overbeviste om, at musik er den mest effektive måde, at forbinde mennesker på. Således har vi fundet ud af, at 43 % af alle de første beskeder, der bliver sendt på Tastebuds.fm, får et svar – en meget højere responsrate end datingsider, der ikke baserer sig på musik.”

”Efter en succesfuld lancering med Spotify i Tyskland er vi nu rigtig glade for at kunne byde velkommen til alle Spotify’s brugere på Fellody,” siger Co-founder af Fellody.com, Robin Simon. ”Med Spotify har du adgang til et enormt musikkatalog og med Fellody får du adgang til et globalt netværk af musikelskere. Vi har faktisk siden vi lancerede vores internationale netværk set en stor fremgang i brugere, og har nu brugere fra mere end 70 lande, som bruger musikken til at diskutere og flirte.”

Skriv kommentar
account_circle
email