Prøv det gratis Nokia HERE Maps med offline navigation

thumb HERE-Maps-Android

HERE Maps kan nu tjekkes ud ganske gratis på andet end kun Samsung produkter. 

For noget tid tilbage blev der annonceret at Nokia´s HERE Maps kunne erhverves gratis igennem Samsung Apps, som er installeret på Samsungs smartphones og tablets.

Nu har udviklerne så knoklet videre og har netop lanceret HERE Maps beta til alle Android smartphones og tablets der kører Android 4.1 og derover.

HERE Maps tilbyder funktioner som f.eks download af kort til offline navigation, få rutevejledning til fods, i bil, eller med offentlige transportmidler, og der er desuden live traffic opdateringer i mere end 40 lande verden over.

HERE Maps kan tilgåes via din browser eller du kan hente apk-filen og installere det på din Android smartphone eller tablet.

For at kunne installere en apk-fil skal du under dine indstillinger og sikkerhed, sætte et hak ved at du tillader installation fra ukendte kilder. Efter du har installeret HERE Maps kan du fjerne hakket igen.

While we use the industry’s most advanced map collection tools and technologies in our work, our overall approach to mapmaking is decidedly human.

  • More than 6,000 people in 55 countries, we have the largest and highly trained mapmaking team on the planet
  • The right balance of on-staff geographers, 80,000 external resources, plus a curated global community of contributing mapmakers
  • More than 2.7 million changes to the map every day to ensure it’s accurate and fresh

Jeg har kun kort prøvet det på en Sony Xperia Z3, men brugerfladen er lækker og HERE Maps kan godt gå hen og blive en konkurrent til Google Maps.

Umiddelbart ser det ud til at navigationen virker fint, men bemærk at da HERE Maps er i beta er der muligvis småfejl og mangler der skal rettes til i senere opdateringer.

kilde via Jan Klintø og Bjarne

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email