Nexus 9 fra HTC – bagsiden er af plastik, ikke aluminium

thumb nexus-9-via-upleaks

Et billede af bagsiden af den endnu ikke lancerede Nexus 9 er lækket.

Vi har tidligere rapporteret at det bliver HTC der atter engang, i samarbejde med Google, skal stå for produceringen af et Nexus-produkt, og denne gang ser det ud til at det bliver i form af Nexus 9 tablet.

De seneste par dage har der gået rygter om at Nexus 9 ville blive produceret i metal,nørmere betegnet aluminum, men et nyt billede fra Upleaks viser at designet bliver meget ala hvad vi før har set på både Nexus 7 og Nexus 5, og med det samme “Nexus” logo bagpå.

Det betyder at designet bliver produceret i plastik og ikke aluminum som før antaget.

Derfor er det helt sikkert værd at overveje, at til trods for at Nexus 9 endnu ikke er officielt annonceret, at billedet øverst i artiklen er ægte.

Der er på nuværede tidspunkt ikke mange specs at komme efter, men skærmen skulle være på 9″, og så har den med stor sandsynlighed 2 GB RAM (vi tror ikke at den har 3 GB), en quadcore processor og 16/32 GB intern hukommelse, men alt dette er blot gætterier.

Èn ting der dog er sikkert er at Nexus 9 vil køre Android L.

 – HTC Desire Eye tager selfies i 13 MP (rygte)

Det er mange år siden at HTC har stået for et Nexus-produkt og med den modgang deres økonomi de sidste 2 år har lidt af, må vi håbe at noget markedsføring og en Nexus 9 kan afhjælpe om ikke andet så bare lidt på de røde tal.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.  

Skriv kommentar
account_circle
email