Nexus 9 fra HTC er på vej

thumb HTC-logo

Google har valgt HTC til at producere Nexus 9, den næste tablet i Nexus-linjen. 

Det er ved at være noget tid siden at HTC var inde på tablet-markedet, og siden lanceringen af deres HTC Flyer der aldrig blev en succes, har de haft fokus på smartphones og ikke tablets.

Det ser dog ud til at ændre sig nu da “Wall Street Journal” skriver at Google har valgt HTC til at producere hvad der kommer til at blive kendt som Nexus 9, en tablet med en 9″ skærm.

Ifølge “Wall Street Journal”, der har oplysningerne fra en kilde tæt på sagen, har Google valgt HTC grundet at de er billigere end f.eks Samsung, og siden de to sidste generationer af Nexus 7 har været produceret af Asus giver det mening at Google vælger en anden producent.

Google og HTC skulle efter sigende har handlet frem og tilbage det sidste års tid vedrørende Nexus 9, der er dog (selvfølgelig) ingen af parterne der vil bekræfte at en Nexus 9 fra HTC er på vej.

Vi regner med at vide mere om sagen i løbet af oktober da det vil være oplagt at Google annoncerer Nexus 9 samtidig med den offentlige lancering af Android L, der siges at skulle ske i oktober.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email