Mere House of Cards og Breaking Bad er klar via Netflix

thumb house of cards

Endnu en ny sæson af House of Cards og afslutning på succes-serien Breaking Bad klar via Netflix.

Netflix er vel nok dem mest udbredte streaming-tjeneste verden over, og også den med det største udvalg af film og serier. Har du børn i huset er netflix nærmest et must, ligesom at Youbio osse er ret uundværligt når i er på farten, da begge tjenester indeholder masser af serier til børn.

Netflix er så udbredt at de har kapital til at lave deres egne serier, og du har måske stødt på ordene “Netflix original” når du har surfet efter film.

 – Hvad sker der lige for HBO Nordics app?

Den største succes af Netflix`s egne produktioner, at dømme på karakteren, er den amerikanske “House of Cards” hvor vi finder skuespilleren Kevin Spacey i rollen som Frank Underwood der er en hensynsløs politiker.

 – TV3 Play app er klar med gratis indhold

Anden sæson af “House of Cards” har været tilgængelig via det danske Netflix i nogle uger og du kan se den med det samme.

En anden populær serie, der dog er en TV-serie, er “Breaking Bad” der handler om en klog fysiker der finder ud af at han har kræft.

Grundet hans viden, kan han lave næsten rent methaamfetamin (bedre kendt som Speed), og han vil gøre alt for at sørge for at hans familie har penge nok når han dør.

Serien er yderst populær, men vi har kun kunnet se til det 8. afsnit i den femte og sidste sæson indtil videre.

 – TV2 Play er klar til download

Det har netflix lavet om på nu, og du kan via det amerikanske Netflix se de sidste afsnit, samt se hvordan hele serien slutter.

Du kan hente Netflix her.

Du kan se amerikansk Netflix på din Android uden problemer og ligeledes på din PC ved at bruge vores guider herunder.

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

 – Se amerikansk Netflix i Danmark på PC 

(5) kommentarer
 1. Havde bøvl med Hola på sgs4 så jeg har skiftet til Tunnelbear. den blev ved med at disconnecte så det er sikkert det samme som du har prøvet Høy.

 2. Hele 5. sæson af Breaking Bad har været på Netflix UK siden de blev vist i fjernsynet i USA sidst i efteråret.

  1. Okay tak. Jeg har kun brugt den amerikanske version af netflix og der er den først lige blevet tilgængelig. bruger du Tunnelbear? der er det nemlig rimelig nemt at skifte over til UK hvis du vil det…

   1. Jeg bruger chrome udvidelsen Hola Unblocker. I modsætning til Tunnelbear er den gratis og ubegrænset.

    1. Det er også Hola jeg bruger på Pc, men på Android er jeg gået over til tunnelbear, men det er Hola vi bruger i begge guider og den kan ihvertfald anbefales. Du har ingen problemer med at den mister forbindelse?

Skriv kommentar
account_circle
email