Musik-tjenesten Napster er lanceret i Danmark

Den populære musikstreamings-tjeneste Napster er i nat blevet lanceret i Danmark (samt 13 andre lande i Europa), og du kan lige nu få 30 dages prøvetid. 

Så er der godt nyt til de musikhungrende danskere, da Napster nu kan bruges i Danmark. Napster er med sine godt 20 millioner titler en af de mest succesrige musikstreamings-tjenester i verden, og du kan via Napster.com tilmelde dig og få “Napster Unlimited” gratis i 30 dage.

Napster kan bruges på 3 enheder af gangen, og du kan bruge den både på Android smartphones og tablets, samt på din bærbare, og det er både online og offline.  

Om Napster kan stå distancen herhjemme imod tjenester som f.eks  Telmore Musik, WIMP, og Spotify må tiden vise.

Google-Play-Download-ikon-A

Thorsten Schliesche, Senior Vice President i Napster, er glad for at Napster er kommet til Danmark:   

“Vi ved, at danskerne er et musikelskende folk, som ligger i den absolutte top i den digitale verden. 8 ud af 10 danskere lytter dagligt til musik og 1 ud af 4 streamer allerede musik hver dag. Derfor har det været en topprioritet for Napster også at kunne tilbyde de danske musikforbrugere den ultimative adgang til at lytte til deres yndlingsmusik og opdage ny musik via verdens største udbyder af kvalitetsmusik. Hidtil har Napster kun udbudt sine services i Europa i Tyskland og i Storbritannien. Fra i dag har de danske musikelskere endelig fået adgang til frit at opleve og nyde det meget omfattende antal musiknumre til en meget konkurrencedygtig pris”.

Kilde: pressemeddelse  

(11) kommentarer
 1. Min mening så er Spotify langt bedre. Har nu brugt Napster i nogle timer og den er ikke så lækker på computeren i forhold til.

 2. Det er da ikke bedre end Spotify . jeg har brugt Spotify i et halvt år og er virkelig glad for det 🙂

  1. Jeg har ikke brugt nogle af tjenesterne. Men kan du ikke forklare mig, hvad du synes er bedre ved Spotify i forhold til Napster? Har du gennemprøvet Napster, det er jo først lige kommet til Danmark?

   1. Det var en tastefejl 🙂 Jeg ville have spurgt om det var bedre end Spotify. Jeg har ikke prøvet Napster.

     1. jeg har hurtigt tjekket det ud og jeg vil ikke udskifte Napster med Spotify. det kan være at man skalk lære det bedre at kende men Spotify fungerer såååå…. :E:

  1. Nope det er Myspace han opkøbte. grunden til at du tænker på Justin Timberlake i forbindelse med Napster er at han i den der film om facebook spiller Napster-stifteren 8)

Skriv kommentar
account_circle
email