Vælg selv det bedste mobilnetværk med multiSIM

ipvision

IPvisison tilbyder dig med èt SIM-kort frit at vælge om du vil benytte netværket fra TDC, Telia i Sverige, eller Telenor. 

Du har sikkert været udsat for at du oppe i statusbaren på din Android smartphone, lige i det du skal til at tjekke de seneste nyheder på AppsAndroid.dk, at du så ikke har ordentlig netforbindelse.

Det problem vil IPvision gøre op med, og som de første herhjemme gør de det nu muligt at benytte et enkelt SIM-kort, men med mulighed for at bruge flere forskellige udbyderes netværk.

Multisim-IPvision

Skifter man til IPvision bibeholder man sit mobilnummer.

 – Telenor er klar med 4G fra i dag

IPvision skriver inde på deres hjemmeside:

“Til en start udbyder vi muligheden for tre mobilnetværk på multiSIM, TDC og Telenor i Danmark og Telia i Sverige. Det gør, at en bruger med et sådan multiSIM SIM-kort optræder som lokal i Danmark og i Sverige med de fordele, som giver. Det lancerer vi nu og fornemmer efterspørgslen efter dette og efter andre kombinationer af mobilnetværk i andre nærmarkeder. Derfra bygger vi ud.

Skulle du efter at have læst dette være lidt slukøret over, at vi f.eks. ikke kan tilbyde Norge eller vores største samhandelsland Tyskland på multiSIM, så tøv ikke med at tage en snak med os. Vi tror, at vi kan hjælpe dig, indtil at vi får en samarbejdsaftale på plads i disse markeder.

Sandheden er, at de 4 (snart kun 3) teleoperatørers mobilnetværk er temmelig forskellige. Hvert mobilnetværk har sine kendetegn, sine styrker og sine svagheder. Set fra et brugerperspektiv giver det hvert sit sæt af fordele og ulemper.

Nu skal det være slut med ulemperne. Nu handler det kun om fordelene. ipvision introducerer multiSIM, der indeholder både TDC’s og Telenors mobilnetværk på samme SIM-kort. Du kan frit skifte mellem Danmarks to bedste mobilnetværk og bruge de fordele, der passer dig”.

Udklip

Kilde via Henrik Enevoldsen 

(9) kommentarer
  1. Glenn: Jeg tror det virker fint dermed ment at jeg ikke tror at der ligger en større videnskab bag.Det svarer bare til at du har 3 sim kort istedet for er og så kan du gå ind og væge hvilke netværk du vil bruge.

  2. Det er da også på tide at det kom til Danmark og hvis de udbygger det bliver det helt stensikkert en kanon succes. Alt afhænger så kun af prisen %:

  3. Rigtig god ide at lave en test af det dersens multisim. jeg er nemlig også lidt i tvivl om hvor godt det virker. meningen er vel at vi som kunder mere eller mindre ihvertfald skal have hurtigere og mere stabilt internet på vores smartphones end vi har nu, og jeg må indrømme at jeg er lidt skeptisk over om det fungerer optimalt.

  4. Smart smart, men ville man bruge det. Er der ikke internet over det hele næsten ligemeget hvilken operatør man benytter? Eller det er der måske ikke 😛

Skriv kommentar
account_circle
email