Telenor er klar med 4G fra i dag

LG smartphones LTE

Telenor åbner i dag for deres 4G forbindelse som allerede fra første dag dækker 75% af Danmark.

Med lanceringen af Telenors nye 4G netværk, kommer der også automatisk forbedringer til de kunder der benytter 3g forbindelse, da netværket vil blive mere aflastet.

Samtidig er Telenor klar med nogle nye abonnementer der giver fordele til eksisterende kunder i form af f.eks et større tilskud ved køb af en 4G smartphone eller tablet.

Telenor og Telia vil senere på året slå deres 3G-netværk sammen, hvilket kommer til at give kunderne bedre dækning. Når sammenlægningen er fuldført dækkes 99% af Danmark fordelt på 3900 3G-master.

Det skriver Mobilsiden.dk i dag.

Telenors administrerende direktør, Marek Slacik, siger om sammenlægningen:

“I 2013 bliver et historisk år, hvor Telenors mobilnetværk rykker fra Superligaen til Champions League. Der er tale om betydelige kvalitetsforbedringer, som kunderne vil kunne mærke, både når de taler i telefon og går på nettet”.

Det netop lancerede 4G-netværk bliver branded under navnet “NU”, se reklamevideo herunder.

(3) kommentarer
  1. Ina Jeg tror nok st det er muligt ved Telmore hvis du har mobilt bredbånd, mener jeg har læst det et sted men kan ikke lige finde det derinde.

  2. Så må vi se hvor godt det er på min nye LG OPTIMUS G 8) 8) Har lige fået den i formiddags og har Telenor så nu skal jeg bare fundet ud af med dem hvordan og hvorledes 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email