Maxibon til mobilen

Google har nu fundet på et nyt ”tasty” navn til deres næste styresystem: Ice Cream Sandwich. Det skulle være mere smagfuldt og, ja, det smelter jo nærmest på tungen.

Madsgluud har skrevet denne artikel, jeg har bare publiseret den (tak Mads):

Google sagde tilbage i Januar, at deres næste styresystem, 2.4, ville starte med ”I”, og det blev så Ice Cream Sandwich. Hvis man elsker Android og er lidt en nørd, som jeg er, så vil man elske denne nyhed. Det nye styresystem skulle være proppet med nye features, som Honeycomb også har:

–          Bedre widgets

–          Holografisk bruger interface

–          Silly Face (forvrænger dit ansigt, ligesom på en Mac)

–          Ny måde at fokusere på (hvis man har flere brugere i en videosamtale, så kan kameraet fokusere på den der taler)

–          Forbedret NFC teknologi (0-click interaction), man skal altså kunne connecte ens enhed til en anden ved bare at sætte dem op mod hinanden. Du kan fx spille ”fruit ninja” mod din ven.

–          Fremtidigt styresystem for både tablets og telefoner (tilpasset alle skærmstørrelser)

–          ”Slide widgets”

–          Ny Task Launcher

Det mest interessante ved styresystemet er NFC. Det meste man ved lige pt om NFC er, at det kan bruges til at betale i butikker, men fremtiden vil dette kunne connecte alle enheder med hinanden, ligeså nemt som når man knipser. Dette er bare en lille del af de nye features, som styresystemet kommer til at have.

Det siges, at styresystemet vil udkomme allerede til sommer sammen med opdateringen af Honeycomb. For mig varsler dette rigtig mange nye, fede ting til alle os gadget/Android elskere (og måske også flere supermobiler). Lidt ærgerligt er det måske, at den nye Sensation og Samsung Galaxy S 2 ikke får dette styresystem, meeeen, mon ikke det kommer som update. Jeg glæder mig i hvert fald!

Har du en artikel du gerne vil have publiseret, eller vil du have din egen blog her på sitet, så kontakt via topmenuen.

(15) kommentarer
  1. Jeg har en LG optimus 2x, og har læst så mange gode ting om f.eks gingerbread.. Men hvis det kræver root, så må jeg melde pas, for jeg tør simpelthen ikke rode med ting som jeg ingenting aner noget om.. Der burde være en nemmere løsning 🙂

    1. Nåååhh..Gingerbread er ikke et nyt styresystem (det er det, men det er stadigvæk Android), det er bare en opdatering til dit nuværende. Når du rooter kan du installere en ny rom på din Android, også kaldet en Custom rom. Den rom du har nu er din stock rom, og så længe du vil køre med de officielle opdateringer til den, er det ikke nødvendigt at have root. Gingerbread er en officiel opdatering, og den får du snart.

  2. Ja, det skal du, med mindre den selvfølgelig bliver opdateret 🙂 Hvad tænker du da på?

    1. Fuck den ser nice ud+ ice cream sandwich.. Jeg kommer til at være hjemløs, men med den nyeste smarphone 😉

Skriv kommentar
account_circle
email