Lumigon T2 HD dansk pris og specifikationer

thumb Lumigon-T2-HD

Lumigon T2 blev lanceret i går og du kan hvad den danske pris er samt hvad specifikationerne på den er inde i artiklen.

Lumigon er den første danske Android smartphone-producent, og hvis du har fulgt lidt med her på sitet de sidste par år er du klar over at deres lanceringer har forsinket gang på gang.

Nu ser det dog ud til at de er ved at komme efter det, og ganske som vi rapporterede for 14 dage siden blev en ny Lumigon smartphone præsenteret i går.

Navnet er Lumigon T2 HD, og den kommer med en 4.3″ skærm (af ukendt type og beskyttet af Corning Gorilla Glass 3) og trods at den er døbt T2 HD er der altså ikke tale om en fuld HD smartphone da opløsningen på skærmen er 720 x 1280 pixels.

Det er dog en tydelig forbedring fra den oprindelige T2 der havde en 3.8″ skærm med en opløsning på 480 x 800 pixels.

T2 HD er IP 65 klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle vandstænk.

app-banner-promoDen har en Snapdragon chip under motorhjelmen med en 1.7 GHz processor og Adreno 320 GPU. Den har desuden 2 GB RAM.

Lumigon T2 HD kommer i 3 varianter af intern hukommelse, og med både mulighed for 32/64/128 GB intern hukommelse er der ihvertfald plads nok til feriebillederne.

Den kommer også med 4G og Android Kitkat, og ikke at forglemme at det er en dansk designet Android smartphone.

Lumigon-T2-HD-side

Kameraet på bagsiden er på 13 MP og med mulighed for at skyde i fuld HD. Som noget ekstra er der mulighed for flash når du bruger det 2.4 MP kamera på fronten.

Det er blevet til en verdensomspændende trend at tage og dele selfies. Og med T2 HD’s FrontFlash kan man nu forevige et særligt øjeblik i enestående billedkvalitet, selv når det er mørkt.

Af tilslutning er der nok af muligheder, og med både NFC, Bluetooth, WIFI, vandafvisende micro-USB port, infarød modtager og sender, FM-modtager og vandafvisende 3.5 mm Jackstik er der nok af muligheder.

Det hele er pakket fint ind i aluminum og med lydteknologi fra Bang og Olufsen via to steroehøjtalere i top og bund.

Lars Gravesen, CEO ved Lumigon:

Denne telefon er et kvalitetshåndværk, som vi har bygget med omhu og passion. De anvendte materialer er nøje udvalgt for at gøre telefonen robust og samtidig eksklusiv og lækker at se og røre ved. Man kan tydeligt mærke, at dette er et kvalitetsprodukt, når man holder telefonen i hånden. Derfor opfordrer vi alle i vores kampagne til selv at ’Feel the difference.

Lumigon T2 HD kan erhverves i danmark i løbet af andet kvartal til en vejledende udsalgspris på 5.449 kroner.

Ting du skal vide:

 – Går glasset i stykker indenfor 12 måneder efter køb er der fuld garanti ved fremvisning af kvittering.

 – Salgsæsken indeholder både en dock til opladning, en bærerem, in-ear hifi hørebøffer, en oplader og USB-kabel.

 – T2 HD kan fåes i farverne hvid, sort, og som en limited edition i 24 karat guld.

 – T2 HD bliver i fremtiden opdateret via OTA.

 – T2 HD er den 3. smartphone fra Lumigon, hvoraf vi aldrig nåede at Lumigon T1 på markedet. Den anden hedder Lumigon T2.

Husk at du kan bruge vores forum hvis du har brug for hjælp, og følge os på Facebook og Google +.

T2-HD

(7) kommentarer
  1. jeg syntes det er morsomt folk siger den er dyr da den næsten koster det samme som en iphone 5s og har næsten de samme specs som en iphone 5s, ja okay skærmen er ikke i fuld hd meen den er lavet i klart bedre materialer end en iphone 5s

  2. den er virklig flot og elegant designet. Men lidt for dyr til min pengepung desværre.

  3. ku godt men alligevel ikk. den er cool nok og sådan men skærmen er ikke i hd og så tvivler jeg på at de opdaterer den særlig længe 🙂

  4. Den er fed men med de specs sku den vær billige ende den er. og lidt snyd at kalde den HD når den ikke er med fuld HD skærm 8)

  5. ska ha den.den er både fed og med en go lyd og så er jeg patriotisk nok til at brue så mang peng på den 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email