Lille opdatering til HTC One X ude

HTC-One-X copy

Allerede kort tid efter Jelly Bean blev udrullet til HTC One X er HTC allerede klar med endnu en lille opdatering.

Det er ikke længe siden vi skrev om at HTC’s flagskib, HTC One X, endelig kunne hente den store Jelly Bean (Android 4.1.1) opdatering, som vi alle ventede spændt på.

Men nu er HTC altså allerede klar igen med en lille opdatering, denne gang en opdatering der indeholder vigtige forbedringer og fejlrettelser, herunder system optimering. Opdateringen opdatere softwaren til version 3.14.401.31 og fylder 14,19 MB, hvilket gør den til en lille opdatering.

Det kan godt tænkes denne opdatering retter fejl som er blevet indrapporteret til HTC af brugerne. Så det må siges at HTC denne gang har været hurtige til, at rette de fejl som nu engang opstår når man frigiver ny software (Android 4.1). Men vi her på AppsAndroid.dk ved endnu ikke helt præcist hvad den indeholder, vi kan kun henholde os til de informationer der bliver oplyst, se skærmprint nedenfor.

Læs også: Nu er der Android 4.1.1 Jelly Bean til HTC One X.

Sidder du nu og gerne vil have installeret denne opdatering, så kan du gå under i “Indstillinger” – “Om” “Softwareopdateringer” og trykke på “Kontroller nu“. Så burde opdateringen dukke frem, hvis ikke vil vi anbefale dig at vente et par timer også prøve igen.

Det skyldes HTC frigiver deres opdateringer via et system som hedder OTA, og det sørger for der ikke bliver overbelastning på de servere som opdateringen bliver hentet fra. Derfor bliver opdateringer frigivet til nogle telefoner ad gangen og ikke alle på en gang. På den måde sørger HTC for at dele trafikken ud.

HTC One X opdatering v3.14.401.31

Skriv kommentar
account_circle
email