Nu er der Android 4.1.1 Jelly Bean til HTC One X

HTC-One-X-mobil

Flere brugere på Facebook, i forum, samt i indbakken, bekræfter at Android Jelly Bean kan hentes til HTC One X lige nu.

Så kom den endelig. Den længe ventede opdatering af HTC One X, så den efter at have hentet den ca. 370 MB store opdatering ned, nu kører Jelly Bean 4.1.1.

 – HTC Danmark: Jelly Bean er forsinket

Vi fik den første mail i går aftes, og der er i løbet af dagen flere der har postet både på facebook og i forummet, så hvis ikke du kan hente den nu er der ihvertfald ikke lang tid til.

 – HTC: disse får ikke Android Jelly Bean

HTC skriver om opdateringen:
Din HTC One X giver selv besked, når opdateringen er klar til at blive hentet. Hvis du ikke kan vente, kan du søge efter opdateringen manuelt ved at gå ind i Indstillinger > Om > Softwareopdateringer.

Vi anbefaler, at du henter opdateringen over WiFi, så du ikke skal betale for datatrafik.
 
Android Jelly Bean giver dig:
 Mere flydende grafik og hurtigere brugeroplevelse.
 Android Beam: Overfør nemt filer via NFC, bare ved at lægge en anden telefon op ad din HTC One X.
 Ny, forbedret udgave af Googles søgemaskine. Blandt andet kan du nu bruge Voice Search, hvor du bare stiller spørgsmål direkte til telefonen.
 
HTC Sense 4+:
HTC Sense 4+ tager HTC Sense til et nyt niveau, og giver blandt andet det fantastiske kamera endnu flere smarte funktioner:

 Kameraet får nu selvudløser, så du f.eks. nemmere kan tage selvportrætter eller gruppebilleder, hvor du selv er med.
 Sightseeing Mode: Med denne funktion slået til, kan du aktivere kameraet uden først at låse op for telefonen. Så går du aldrig glip af et øjeblik.
 Du får nye muligheder for sortering af billeder og videoer efter både dato og sted.
 
Så jeg gik selvfølgelig ind med det samme i Indstillinger > Om > Softwareopdateringer, og til min store overraskelse fik jeg med det samme en besked om at der var en obligatorisk opdatering på sølle 1.25 MB. Det viste sig at være en lille opdatering til Android 4.0 (v4.0.475679), som skulle gøre det muligt at opdatere til Android 4.1. Så jeg klikkede selvfølgelig installer hvorefter telefonen bad mig om at genstarte telefonen.

HTC One X Jelly Bean 4.1.1 Update Step 1    HTC One X Jelly Bean 4.1.1 Update Step 2

Efter telefonen var blevet genstartet gik jeg ind i Indstillinger > Om > Softwareopdateringer og nu fik jeg besked om at softwareopdateringen: 3.14.401.27 på 367,14 MB var tilgængelig. Jeg klikke på “OK” og telefonen gik straks i gang med at downloade opdateringen.

HTC One X Jelly Bean 4.1.1 Update Step 3

Da opdateringen var blevet installeret startede telefonen op og var blevet opdateret til Android 4.1 Jelly Bean.
 
Mit første indtryk af denne opdatering er yderst positivt og telefonen er helt klart blevet bedre, så jeg glæder mig til at få leget med telefonen efter denne opdatering og se hvad der er af ændringer.
 
Denne artikel er leveret af Alex Rasmussen fra IT-Corner.dk
 
(10) kommentarer
 1. 4.1.2 er også Jelly Bean, den hedder Jelly Bean +… Det kan godt være forvirrende med alle de versioner af Android, jeg vil skrive på dosmersedlen at vi skal have lavet et overblik, der er sikkert mange andre der også kunne bruge det..

 2. Ok fedt nok, jeg var jo lidt i tvivl fordi der nogle steder stå at Jelly Bean er v.4.1.2. Tak for svar og god jul 🙂

  Sendt fra One X+

 3. Hey 🙂 jeg har lige et spørgesmål om Jelly Bean. Jeg har for ca 4 uger siden skiftet min Sensation XE ud med en One X+ som jeg synes er super fed! 😀 nu til mit spørgesmål. den 28-11 modtager jeg en opdatering på 24.90 MB… hvilket jeg troet var Jelly Bean… selv om jeg undret mig lidt over at den kun var på 25 MB. men glemte så alt om det, indtil min kammerat i aftes ( som har en One X ) spøger om jeg har fået en opdatering til min… hvilket jeg jo ikke forstår, da jeg faktisk troet at jeg hadet den 😳 så køre min Jelly Bean eller hvad… for den har ikke det software nummer som der står i tråden her “3.14.401.27” men istedet “1.16.401.6” og Android-version 4.1.1 og HTC Sense-version 4+
  Kan min One X+ være født med Jelly Bean???

  har taget et screenschot af mine software oplysninger
  http://imageshack.us/photo/my-images/703/onexversion012120921182.png/

Skriv kommentar
account_circle
email