LG Watch Urbane dansk pris og specs

thumb LG-Watch-Urbane

LG har lanceret næste generation af deres Android wear drevne smartwatches.

Mobile World Congress 2015 i Barcelona er i fuld gang, og vi har set længe ventede produkter fra flere producenter som f.eks HTC One M9, Samsung Galaxy S6, og Sony Xperia Z4 Tablet, samt Sony Xperia M4 Aqua.

Nu blander LG sig så i kampen om forbrugernes opmærksomhed, og at dømme på designet på deres seneste smartwatch der ses øverst i artiklen, vil de ihverfald få noget af opmærksomheden.

Det smarte ur er blevet lanceret under navnet LG Watch Urbane, og kører ligesom LG´s tidligere smarte ure, Android Wear, der er en modificeret version af Android som er udviklet netop til dette.

Som i kan se på formen følger det nye LG Watch Urbane den designlinje som LG viste frem første gang da de lancerede LG G Watch R, nemlig at vi får en hel rund skærm som de gode gammeldags amrbåndsure.

LG Watch Urbane specs:

 • 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 processor.
 • Android Wear.
 • 11.3 tums P-OLED skærm (320 x 320 – 245 ppi).
 • Størrelse: 45.5 x 52.2 x 10.9 mm.
 • 512 MB RAM.
 • 4 GB intern hukommelse.
 • Sensorer: Ni akser (gyro/accelerometer/kompas/barometer/PPG (pulsmåler).
 • Batteri: 410 mAh.
 • IP67 klassificeret (støv og vandtæt).

Sony´s seneste smarte ur, Sony Smartwatch 3, kører iøvrigt også Android Wear, og er et af de produkter der i sidste uge blev opdateret til Android 5.0.2.

Kristoffer Ejebro,nordisk produktspecialist for Mobile Communication hos LG Electronics, siger om LG watch Urbane: 

De smarte funktioner og det elegante design gør LG Watch Urbane til det perfekte supplement til vores tidligere modeller, G Watch og G Watch R, som blev udviklet med aktive forbrugere som målgruppe. LG Watch Urbane er en vigtig del af vores strategi om at udvikle innovative wearables, der gør hverdagen lidt smartere, og som er et tilbehør du ønsker at vise frem. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


LG Watch Urbane dansk pris

LG Watch Urbane leveres med en sort urrem i læder, og du har mulighed for at hoppe ned til den lokale urmager og købe en urrem med en 22 millimeters fatning og udskifte remmen. 

LG Watch Urbane er kompatibel med smartphones der kører Android 4.3 og derover og kan købes i de danske butikker i løbet af april måned til en vejledende udsalgspris af 2.690 kroner.

Husk:  Du altid kan få gratis hjælp i vores Android forum hvis du skulle have brug for dette.

LG-Watch-Urbane-LTE

(4) kommentarer
  1. Hahaha @Henrik Juhl, det var et godt spørgsmål, ved ikke lige hvad jeg tænkte på da jeg skrev det, men jeg køber heller ikke mine urremme ved optikeren 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email