LG Optimus F5 – billig 4G mobil kommer snart til Danmark

LG`s 4G smartphone, Optimus F5, kan snart erhverves i Danmark til en ganske rimelig pris. 

I forhold til andre producenter (som f.eks Sony med deres flagskib Xperia Z, og Samsung med deres flagskib, Galaxy S 4), har LG valgt en ny strategi i forhold til at prissætte deres topmodeller som LG Optimus G til en noget lavere pris end konkurrenternes.

 – LG har solgt 10 millioner 4G smartphones

LG fortsætter det lave prisniveau med Optimus F5, og er du ude efter en 4G smartphone kan Optimus F5 købes i Danmark fra den første uge i juni 2013 til en vejledende udsalgspris på 2495 DKR.

Sommetider ønsker du at fange det perfekte øjeblik, hvilket kan være lettere sagt end gjort. Optimus F5 gør det nemt. Når du tror, du tager ét billede, hjælper den dig på vej og tager rent faktisk fem billeder. LG Time catch shot betyder, at du blot klikker, hvorefter telefonen gør resten. Når billedet er taget, kan du nemt vælge mellem fem billeder: Både det øjeblik, du fangede, samt hvad der skete to sekunder, før du trykkede.

LG optimus F5 kommer med en 4,3″ qHD skærm, en 1,2 GHz dualcore processor, og et batteri på 2150 mAh der er udstyret med en teknologi der forlænger batteriets levetid.

Den bliver fra start leveret med Android 4.1.2 Jelly Bean. 

(4) kommentarer
  1. Lyder da som en fair deal. Du skal tænke på at den har både 4G og alligevel en dualcore CPU 🙂

    1. Svært at udtale sig om uden at have prøvet den, men i og med at der er 4G-understøttelse og et batteri på 2150, så mener jeg at prisen er rigtig fair.

Skriv kommentar
account_circle
email