LG afslører detaljer om LG G Pro 2`s kamera

thumb LG

LG har tidligere annonceret at G pro 2 vil blive vist frem på MWC 2014 i Barcelona, nu er de klar med lidt flere detaljer om kameraet.

LG har svært ved at styre begejstringen, og det er blot 7 dage siden at de bekfæftede at de på årets MWC messe i Barcelona officielt vil lancere LG G Pro 2.

Nu er der så gået en uges tid og nu har de afsløret lidt flere detaljer om kameraet i den kommende Android smartphone.

Kameraet vil have optisk billedstabillisering (OIS Plus) ligesom LG G2, og der vil være en ny “20 skuds burst mode” (du kan tage 20 billeder af gangen) at finde på G Pro 2 også.

På videofronten er der mulighed for at optage “1.4 times slow motion”, og sågar mulighed for at optage i 4K (UHD = Ultra High definition). Det betyder at du kan skyde videoer med en opløsning på 3840 x 2160 pixels.

Vi ved stadig ikke noget om de øvrige specifikationer, og det eneste billedlæk der har været kan ses herunder. der er dog ingen garanti for at det virkelig er G Pro 2 der er afbilledet.

 – LG`s kommende topmodeller får fingeraftrykslæser

Ellers skal vi nok forvente en smartphone med Android 4.3, vi tvivler meget på at den kommer med Android 4.4 kitkat, en 5.2″ skærm i minimum fuld HD, og en Snapdragon 805 chip der sammen med 3 GB RAM skal få det hele til at køre flydende.

Der vil helt sikkert også være “rear keys”, som er betjening af mobilen via knapper bagpå istedet for på siderne, og som verden første gang så på topmodellen LG G2.

Vi følger sagen som altid og opdaterer jer hvis vi finder noget nyt.

pro2

Kilde 

(3) kommentarer
  1. For klart en af de mest spændende produkter vi kommer til at se i 2014 og hvis den bare performance halv so gut som g2 bliver jeg ikk skuffet :-*

Skriv kommentar
account_circle
email