LG Nexus kan forudbestilles ved webshop i UK

Et par dage før lanceringen af LG Nexus, har en webshop sat den til salg med udgivelse den 30. oktober. Webshoppen, Carphone warehouse, har sågar smidt specifikationerne offentligt ud på nettet også. 

Man må sige at hvad der skulle have været en lancering af LG`s første Nexus smartphone, efterhånden ikke er nær så spændende mere.

Hvis ikke du har fulgt med, er der her et hurtigt overblik over nogle af de artikler og billeder der er blevet leaked op til lancering:

 – Er dette en LG Optimus Nexus?

 – LG Optimus Nexus – billeder og specifikationer

 – LG nexus 4 – nye billeder i god opløsning

 – LG bekræfter en kommende LG Nexus smartphone

Oven i det, har Carphone warehouse så sat den til forudbestilling med specifikationer og hele pibetøjet, så den overraskelse LG havde håbet at præsentationen af LG Nexus sklulle være, bliver knap så stor.

Hvis vi kan tro på de skrevne specifikationer vil den komme med Corning Gorilla glass 2, samt et “fantastisk 360 grader kamera”. Ellers er specifikationerne de samme som vi før har nævnt, dog kommer den kun med 8 GB plads.

Ovre på Modaco har de modtaget et foto fra en af deres followers der viser at den kan fåes i sort og hvid:

n4pricesimfree

Hvis det viser sig (Der er endnu ikke noget officielt fra LG), at der på mandag bliver præsenteret en LG Nexus (4), så bliver det den fjerde i rækken af Nexus smartphones.

De første der fik æren var HTC med Google Nexus One, derefter Samsung med Google Nexus S og Galaxy Nexus, og nu så LG med LG Nexus.

Google har også lavet en tablet i samarbejde med Asus, nemlig Nexus 7.  

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email