LG bekræfter en kommende LG Nexus

LG har overfor en indisk webside bekræftet at de i samarbejde med Google, har arbejdet på en LG Nexus, der vil blive præsenteret på mandag. 

Stakkels stakkels LG. Endelig er det deres tur at få lov at producere den næste Nexus smarthone, og så ved hele verden det på forhånd.

Hvis alle oplysninger holder stik, så vil LG Nexus blive lanceret på mandag, måske side om side med en Nexus 10 tablet.

Internettet har været fyldt med billeder af den kommende LG Nexus 4, som så kommer til at hedde LG Nexus, og der er sågar allerede en russisk anmeldelse af den også.

 – LG Optimus Nexus – specs og billeder

 – LG Nexus smartphone – nye billeder i bedre kvalitet

Artiklen på den indiske hjemmeside ser ud til at være blevet fjernet, og der er nu sat en redirect op så den ikke kan tilgåes. Hvad det betyder kan vi kun gisne om, men der er vel kun tre muligheder i sådan et tilfælde:

  • A – Artiklens forfatter er blevet fejlinformeret og det der står i artiklen er falsk.
  • B – Det der står i artiklen er rigtigt, men LG kom til at snakke over sig og har bedt om at få artiklen fjernet.
  • C – Forfatteren af denne (Høy) artikel har ikke andet at skrive om, og derfor prøver han at producere et plot, bare for at virke spændende.

Herunder ses et screenshot jeg lige nåede at tage, da jeg undrede mig over at artiklen var blevet fjernet:

LG-Nexus-leak-2 

Mobilsiden.dk nåede at få fat i indholdet fra artiklen på det indiske websted, ihvertfald det vigtige (direkte kopieret fra Mobilsidens artikel):

Ifølge dem, har de talt med LGs chef for mobil-afdelingen, Amit Gujral, der kan fortælle, at LG Nexus, som den hedder, vil blive præsenteret under Googles Android event den 29. oktober, samt at enheden kommer med Android 4.2 og har 4,7 tommer skærm og 1,5 GHz quad-core processor.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email