LG Nexus 4 kommer til Danmark i uge 51

LG Nexus 4 DK

Første levering af LG Nexus 4 til de danske butikker er på trapperne. 

LG og Google lancerede i samarbejde den nyeste Nexus smartphone, LG Nexus 4. Siden lanceringen har de haft svært ved at efterkomme efterspørgslen, og Google Play har flere gange måtte melde udsolgt (vi kan ikke købe den via Google Play herhjemme).

 – LG og Google har lanceret LG Nexus 4

Vi har haft den til test nogle dage nu, og regner med at have en anmedelse klar inden 14 dage. Det er Høy der tager sig af anmeldelserne, men jeg skulle hilse og sige at den kører virkelig smooooothhh.

LG skriver at det kan være svært at få fat i deres nye Android smartphone inden jul hvis ikke man har forudbestilt et eksemplar. Næste leverance forventes i januar 2013.

Den anbefalede pris er ifølge LG 4990 inklusiv moms.

Vi fandt lidt tilfældigt i morges da vi var ved at skrive en anden artikel, via eTilbudsavis, at 3 har den til forudbestilling uden abbonnement til 3999 kroner.

 – LG Nexus 4 – billeder og specs 

(5) kommentarer
  1. Munch, kan hilse og sige at den kører super (ihvertfald det teseksemplar jeg har). Er lidt forsinket med testen, men regner med den er oppe i næste uge..

  2. Jeg har bestilt den for 10 dage siden, gennem en Tyskarbejds kollega, inklusiv levering koster den 2700 kr en noget anden pris en man kan få den for i Danmark %:
    Nu går jeg så bare og håber de snart får den sendt afsted, de har sagt der kan gå 4 – 5 uger 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email