Kurio 7S – kåret som årets bedste legetøj til børn

Kurio 7S er en tablet beregnet til børn, og nordmændene har netop kåret den som årets legetøj 2013.

Det er ikke kun de voksne der har glæde af udviklingen indenfor smartphones og tablets, har du børn så kender du sikkert at skulle aflevere tabletten eller mobilen til de små poder, og især hvis det er spil de vil låne den til, så kan der godt gå lidt tid inden du ser den igen….

Det problem vil Kurio komme til livs, og samtidig med at de vil give børnene en god oplevelse vil de også give os forældre ro i sindet.

Med Kurio 7S kan du nemlig oprette 8 brugerprofiler, ligesom at der er mulighed for tidsindstilling og app-styring.

 – Samsung Galaxy Tab 3 Kids – dansk pris og specs

Kurio 7S fåes med skærmstørrelser på 4″ (800 x 480), 7″ (1024 x 600), og 10″ (1280 x 800), den kører Android 4.2 Jelly Bean, har et kraftigt 3D grafik-kort (hvad der så end menes med det), og HD video-afspiller og 40 preinstallerede spil og apps.

Kurio 7S er blevet kåret som det bedste børnelegetøj 2013 i Norge.

Udklip fra pressemeddelsen:

Kurio 7S er navnet på en genial tablet, der giver glade børn og trygge forældre; så fuld forståelse for at nordmændene har kåret Kurio som årets børnelegetøj i 2013.

Hvor mange gange har vi forældre ikke haft dårlig samvittighed, når vores børn har surfet rundt på deres computer i alt for lang tid, uden at vi helt har vidst, hvad det var de egentlig lavede? De bekymringer er nu fortid, for folkene bag Kurio 7S har tænkt sig om og fremstillet en tablet, der ganske enkelt er skræddersyet til børn, og som ekstra bonus giver os forældre god samvittighed. Kurio 7S er installeret med børnesikker netsurfing og avanceret forældrekontrol, så du som forælder har styr på, hvor mange timer dit barn spiller, og hvilke netsider og apps, barnet har adgang til.

(6) kommentarer
    1. Vi har lige købt Samsung Galaxy 3 Kids til vores barnebarn på 2 år så nu glæder Morfar til han skal have den 😆

Skriv kommentar
account_circle
email