Samsung Galaxy Tab 3 Kids – dansk pris og specs

Samsungs Galaxy Tab 3 Kids, en børnevenlig tablet med Android 4.1 Jelly Bean, kommer til Danmark. Se prisen og specifikationerne her.

Hvis vi sammenligner børn for 20 år siden med børn i dag, vil vi se en stor forskel på hvordan teknikkken er integreret i deres liv. I dagens Danmark er det nemlig ikke uvant for de små poder at lige låne fra og mors smartphone eller tablet til at spille på. 

Har man lige smidt 4500 kroner i en ny mobil er der dog ikke altid at man lige har lyst til at den skal håndteres af børnene, og alt det her ved Samsung godt. Derfor har de udviklet en tablet der er beregnet til brug af både børn og voksne.

Er det dig (forældre) der bruger tabletten, har du den brugerflade du kender fra andre tablets, og med et tryk på en knap bliver den gjort “børnevenlig”. For at komme tilbage til “normal mode” kræves der et kodeord som kun den voksne kender.

Når den er sat i “kids mode” kan billeder taget med tabletten når den kører “normal” ikke ses, men omvendt kan billeder taget i “kids mode” godt tilgåes når du bruger den som almindelig tablet.

Galaxy tab 3 Kids kommer med et beskyttende design og kan indstilles til at slukke f.eks efter en halv times brug.

Jimmy Voss, Key account manager for tablets hos Samsung Danmark, udtaler om Galaxy tab 3 kids:

”Børn er glade for at lege med tablets, da en tablet er intuitiv og let at bruge. Men det betyder ofte også, at de lægger beslag på forældrenes tablet.

Galaxy Tab 3 Kids er skabt til hele familien, men med sit farverige design bliver den hurtigt børnenes favorit. Og det beskyttende cover er supervigtigt når børn skal bruge en tablet. Det tror jeg de fleste forældre kan nikke genkendende til.”

 

Samsung Galaxy Tab 3 Kids specs:

  • 1.2 GHz dualcore processor
  • 7″ TFT skærm med en opløsning på 1024 x 600 pixels (ppi 171)
  • Android 4.1 Jelly Bean
  • WIFI/Bluetooth
  • 4.000 mAh batteri
  • 1 GB RAM
  • 8 GB intern hukommelse (kan udvides med micro SD kort op til 32 GB) 

Samsung Galaxy Tab 3 Kids kan købes i de danske butikker fra uge 50 til en vejledende udsalgspris på 1799 kroner.

 

Fra pressemeddelsen:

Med alle de præ-installerede apps og pædagogiske spil som findes på tabletten, skal du nok få lige så meget sjov ud af den som dine børn. Flere apps kan downloades fra Google Play.

Hvis du giver dit barn lov til en times leg med tabletten, er det en time og hverken et minut mere eller mindre.

Du kan nemlig indstille Galaxy Tab 3 Kids til at låse automatisk efter et angivent tidsrum. Der kræves derefter kodeord for låse aktivere skærmen igen. Så kan det være det er de voksnes tur til at bruge tabletten.

 

Med Galaxy Tab 3 Kids kan du være tryg ved, at alt indhold er børnevenligt. Det er dig der kontrollerer hvad der er tilgængeligt når tabletten er indstillet til ’Kids Mode’. Billeder der tages når tabletten er indstillet til Android, kan for eksempel ikke ses i billedgalleriet når tabletten er i ’Kids Mode’.

Men de fine billeder som dit barn tager, kommer frem i tablettens hovedgalleri. Det samme gælder for videoklip og film som gemmes på tabletten.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email