Er LG Optimus G2 på vej?

Flere hjemmesider rapporterer om at LG afholder event i New York først i august. Mon det er LG Optimus G2 LG vil vise os? 

LG er for alvor ved at komme ind i spillet igen efter lanceringen af verdens første dualcore smartphone, LG Optimus 2X, viste sig at være lidt for tidlig lanceret på mange områder.

 – Anmeldelse af LG Optimus 2X

I mellemtiden slog HTC LG på stregen ved at lancere verdens første quadcore mobil en knivspids før LG lancerede LG Optimus 4X HD, alt imens at LG display kom en anelse foran Samsung display. Vi (redaktionen) forventer at det bliver LG der som de første kan masseproducere fleksible skærme.

 – LG Optimus G er elsket af alle

Sidste år blev alt så ændre ved at Google i samarbejde med LG lancerede LG Nexus 4, der var en klon af LG Optimus G.

 – Anmeldelse af LG Nexus 4

Samarbejdet med Google gav LG en masse omtale, og samtidig med at LG Optimus G blev prissat forholdsvis lavt i forhold til konkurrenternes topmodeller har det givet et comeback til LG.

En billig smartphone er ikke meget værd hvis ikke den er i orden, men LG Optimus G viste sig at være creme de la creme.

 – Anmeldelse af LG Optimus G

Der er intet officielt om hvad LG vil introducere på eventet i august, men en Optimus G2 lyder ikke som det dårligste forslag. 

Personligt så jeg gerne at LG snart lancerede en tablet. LG er endnu ikke inde på tablet-markedet, men det ville undre mig om ikke vi skulle se en Optimus G tablet på et tidspunkt….man kan ihvertfald håbe. 

(9) kommentarer
 1. Jeg køber snart en LG optimus G men om G2 kommer før jeg gør det ved jeg ikke. som stor bruger af androids google tjenster der vil jeg gerne spørge jer der har en optimus,g

  jeg bruger G mail og den mulighed der er der for at redigere mine kontanter mm. har jeg også den mulighed i optimus g ? som nexus ejer så har de rene google tjenester været det der i sidste ende, har afgjort mine køb.

  jeg har hørt at det er næsten en ren google mobil gælder det også for kontantbogen ?

  1. Ja du kan synkronisere så alle dine kontakter fra din gamle mobil kommer med over på Optimus G og du kan redigere dine kontakter direkte i mobilen. Jeg har ikke haft en ren Google så jeg ved ikke hvor meget LG har pillet rundt i det, men hvis jeg redigerer en kontakt på mobilen og synkroniserer så er den også redigeret på web på min PC.

 2. Tror den får en full HDskærm på 5 tommer og med snapdragon 800 cpu 8) et must have og især hvis LG også sætter pris fornuftigt som ved optimus G.

 3. batteritiden er bare for ringe 🙁 ellers er jeg tilfreds. kunne i ikke låne den igen og lave nogle videoer af den. det kan jeg se at i er begyndt at gøre i de nye anmeldelser og så mener jeg at i også burde gøre det i de ældre. bare et godt råd 🙂

 4. Mig og min bror har en Optimus G og er rigtig glade for den. Vi var lidt i tvivl om vi skulle vælge SGS4 eller Optimus G men Samsung besluttede så for os at det skulle være Optimus G, SGS4 var for dyr %:

 5. Jeg er meget glad for min G og skærmen er rigtig lækker. når vi er ude at sejle er jeg den eneste i familien der kan se film i solen og det driller jeg lidt min mor og far med :E:

 6. det ville da være lækkert 🙂 Jeg købte jo Optimus G efter at i anbefalede den (tror nok at det var Høy jeg snakkede med i telefonen) og jeg er yderst tilfreds så jeg kunne godt finde på at købe LG igen.

Skriv kommentar
account_circle
email