LG optimus G er elsket af alle

LG Optimus G er yderst populær blandt både anmeldere og brugere. 

Det er 3 måneder siden at LG Optimus G blev sat til salg i Danmark og smartphonen har allerede modtaget 15 priser af den nordiske presse.

Flere af de danske techsider, heriblandt os, har givet optimus G topkarakter. Det samme har de 30 test.piloter som LG har fået til at teste mobilen også.

En af grundene er at LG har prissat den billigere end hvad konkurrenternes modeller koster, og så er den udstyret med både 2 Gb RAM og en quadcore procdessor.

Du kan læse vores test af LG Optimus G her.  

Optimus G er hidtil blevet belønnet med flere store priser i pressen som ”Ekstra Bladet”, ”PriceRunner” og ”Mobilsiden”.Nogle af de egenskaber, der er særligt værdsat af testerne, er skærmen, brugeroplevelsen og den kraftfulde quad-core Snapdragon S4 Pro-processor, som giver en høj ydeevne. Hvad end brugeren gør med telefonen – anvender avancerede apps, ser film eller multitasker – er responsen lynhurtig. Som om ydeevnen, designet og brugervenligheden ikke var nok, har Optimus G også en forbløffende god pris og er af mange eksperter udpeget til den smartphone, der giver bedst værdi for pengene. Nogle uddrag fra anmeldelser hos Danmarks førende tech- og gadget-medier lyder således:

  • ”Til 3.500 kroner uden abonnement fortjener LG’s Optimus G seks store solide stjerner. Det er virkelig årets bedste telefon!” Ekstra Bladet
  • “Det er svært at finde på noget kritisk at sige om Optimus G – for til en pris på 3500 er den helt sikkert værd at overveje.” Berlingske Tidende
  • ”LG Optimus G er det bedste LG produkt, jeg nogensinde har testet. Set i forhold til prisen, fortjener den 6 ud af 6 stjerner” Mobilsiden
  • LG Optimus G er en super Android-telefon, der klart spiller med i den tunge ende – både når det gælder ydeevne og pris” – Elektronista  
  • “LG Optimus G er den bedste smartphone på markedet lige nu til prisen” – AppsAndroid

 

(7) kommentarer
  1. Er abselut den bedste tlf jeg hae haft taget prisen i betragtning .havde sony ericsson før som oså er en supertlf men den var for lille.så mit nye køb er et godt bekendtskab når man lære den at kende :E: :E:

  2. Yup jeg er også godt tilfreds med min da. Har den nu på 2 måned og jeg har strøm fra morgen til aften og ingen problemer or what so ever 😛 det bedste køb jeg har gjort længe.

  3. hej alle andriods 8) 8) jeg er limkatten og vil sige at det her er den bedste andriod mobil jeg har haft. færdig basta punktum 😛 :E:

Skriv kommentar
account_circle
email