Kommer HTC One 2 til at se sådan her ud?

En hjemmeside har samlet alt information der er på nettet om HTC One 2 og lavet en video med et bud på hvordan den kommende Android mobil fra HTC vil se ud.

HTC One 2 er stadig blot et rygte, men medmindre HTC lukke og slukker kan i være sikre på at der kommer en efterfølger til HTC`s nuværende flagskib som ses på billedet øverst i artiklen.

 – Anmeldelse af HTC One

HTC har lige siden lanceringen af HTC Legend (som iøvrigt var min første smartphone og grunden til at AppsAndroid.dk i dag ikke handler om Nokia), og senere HTC Desire HD, haft to ting der ivertfald altid har tiltalt mig meget, og det er deres HTC Sense brugerflade og deres unibody-design på visse af deres mobiler.

På HTC One er der så også nok den bedste lyd vi her på redaktionen har hørt fra en smartphone, og sammen med LCD3 skærmen er det et ganske fortrinligt produkt.

Alt det er dog ikke nok og at HTC har haft økonomiske vanskeligheder er ikke nogen hemmelighed, men der vil helt sikkert komme en HTC One 2 (M8) i løbet af det første halvår i 2014.

Specifikationerne kan vi kun gætte os til, men skærmen bliver bliver større end de 4.7″ den nuværende HTC One har nu, mit bud er 5″ fuld HD. Den vil have 3 GB RAM og den nyeste processor, samt Android 4.4 KitKat, og Techradar har herunder lavet en video der viser hvordan den muligvis kunne se ud…og lad os da håbe det.

Kilde via Henrik Enevoldsen og Jan Klintø

(5) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email