Kommer der snart et Oppo smartwatch?

thumb oppo-smartwatch

Kinesiske Oppo er måske på vej ind i smartwatch-markedet.

Smartwear er ved at finde indpas i vores dagligdag, og efterhånden har de fleste større producenter et smartwatch eller to i deres portefølge.

Ifølge de nyeste rygter vil Oppo være èn af de producenter der har dette, og billedet herover skulle angiveligt vise os det første smartwatch fra Oppo.

Ifølge kilden vil uret blive lanceret senere på året sammen med Oppo Find 9 smartphonen, der både skulle have en Snapdragon 810 ombord, samt hele 4 GB RAM.

Det første smartwatch fra Oppo skulle eftersigende kunne oplades på 5 minutter, og der er tale om en fuld opladning fra 0 – 100%.

 – LG Watch Urbane dansk pris og specs

Da Oppo i forvejen har deres VOOC hurtigopladnings-teknologi og batteriet i et smartwatch ikke er særligt stort, kan det rent faktisk godt gå hen og vise sig at rygtet kommer til at holde stik.

Skal vi sammenligne med et aktuelt smartwatch, så tager mit Sony Smartwatch 3 omkring 25 minutter at blive helt ladet op, og hvis det viser sig at være muligt at kunne oplade det kommende smartwatch fra Oppo på 5 minutter, vil dette bestemt være et godt salgsargument.

Der er i skrivende stund ingen informationer om det kommende smartwatch vil køre Android Wear eller et andet OS, men vi holder jer som altid opdateret og du kan med fordel hente vores app, samt følge os på Facebook.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email