LG optimus 2x kan opdateres lige nu til Gingerbread, samt købes i hvid

Vi har skrevet rigtig meget her på det sidste om rygter angående Ice Cream sandwich til LG Optimus 2X, som nu er blevet bekræftet. Ud over det har LG fået meget dårlig omtale da den her opdatering har ladet vente på sig. Nu ser det ud til at ventetiden er ovre, og selvom jeg ikke har en Optimus 2x, glæder det mig både på vegne af LG og jer der har ventet.

Derfor, kom igang med at opdatér NU.

Den anden gode nyhed er at LG nu har lanceret en hvid udgave af LG Optimus 2X, til en pris a 2799 kroner.

image006

Hvis du overvejer at købe kan du læse min test af LG optimus 2X. Tænk på at opdateringen forbedrer mobilen.

LG skriver ydermere om opdateringen:

“Da opdateringen fra Android 2.2 til Android 2.3 er ganske omfattende sker den ikke via WiFi, men via USB og programmet LG Mobile Support Tool, som kan hentes ned på computeren fra LGs supportside: http://www.lg.com/dk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp. Vi anbefaler, at man tager en sikkerhedskopi af telefonens indhold, inden man opdaterer telefonen.

På hjemmesiden vil der også være en guide tilgængelig, der guider brugerne igennem opdateringen skridt for skridt. Ved spørgsmål er folk meget velkomne til at kontakte kundeservice på telefonnummer 8088 57 58″.

Kilde: LG

(6) kommentarer
  1. [quote name=”thomasergud”]hvordan tager jeg en sikkerhedskopi af telefonens alt indhold ?? :-?[/quote]
    [quote name=”thomasergud”]hvordan tager jeg en sikkerhedskopi af telefonens alt indhold ?? :-?[/quote]
    jeg ved ikke om LG`s software har den funktion indbygget. Dine kontakter kan du synce med din Gmail så har du dem der. Google husker jo alle dine apps, og ellers kan du f.eksd bruge System panel app til at tage en backup af dem. Jeg er dog ret sikker på at alt dit indhold stadigvæk vil være på telefonen efter opdateringen.

  2. Hmm..jeg tænker det er lidt hips som haps. Måske der er et par tweaks som LG selv har strikket sammen som du ikke har, men som du får ved at opdatere til stock……

  3. Jeg har allerede Gingerbread via CM7 – Så nu er spørgsmålet.

    Skal jeg beholde CM7 eller opdatere til stock gingerbread?

Skriv kommentar
account_circle
email