Jelly Bean update ruller ud til Xperia Go og Xperia P

Sony-Xperia-Go

Android Jelly Bean opdatering er påbegyndt udrullet til Sony Xperia P og Sony Xperia Go

Det er altid rart at kunne skrive artikler om opdateringer, da opdateringerne i de fleste tilfælde forbedrer vores oplevelse af vores smartphones og tablets.

Har du en Xperia Go eller en Xperia P og har været lidt jaloux på nogle af de funktioner Sony`s flagskib Xperia Z har, så vil du efter opdateringen finde flere af dem.

Jeg bruger selv en Xperia Z til daglig, og en af de funktioner du helt sikkert vil få glæde af er STAMINA (strømsparemode).

 – STAMINA virker ikke ordenligt på Sony Xperia Z – hvad gør jeg?

Du vil efter opdateringen også have samme notifikationsbar som den du ser på Xperia Z, samt kan du nu fjerne og tilføje hjemmeskærme.

Det skriver Xperiablog.

Der er lige nu også opdateringer til Sony Xperia V,  Samsung Galaxy S 3 og HTC One X.

Sony Xperia Go

Xperia-go-JB-315x472

 Sony Xperia P

 Xperia-P-JB-315x560

(2) kommentarer
  1. Sjovt for min Xperia Z spiser altså også mere batteri efter sidste opdatering…ikke samme opdatering, men der er måske en sammenhæng?

  2. Jeg har opdateret min Xperia Go.
    For mig virker det som om, at den bruger mere strøm efter opdateringen. Standby tiden er nok ca. den samme, men når jeg så bruger den, tæller den meget hurtigt ned på batteritiden – 99% – 98% – 97% – 96%… Kan det passe?
    Efter opdateringen har jeg også fået hvid baggrund på “SMS skærmen” og “opkaldsskærmen” (numerisk tastatur). Jeg savner min sorte baggrund, den var mere elegant. Den hvide ser “billig” ud. Nogle der ved, om det kan ændres? Jeg kan ikke lige gennemskue hvordan!

Skriv kommentar
account_circle
email