Lille opdatering er ude til Samsung Galaxy S 3

Samsung-Galaxy-S-3

En mindre opdatering på 10,42 MB er klar til Samsung Galaxy S 3

Det er præcis en måned siden at Galaxy S 3 ejere kunne installere en lille opdatering på samme størrelse som denne, og nu er der atter en opdatering tilgængelig.

Vi har på nuværende tildspunkt ingen oplysninger om rettelser, men vi vil opdatere artiklen når vi ved det.

En opdatering på denne størrelse bringer kun lidt fejlrettelser, så dette er ikke en større Android-opdatering.

Det skriver Dennis BülowAndroidernes fanside

Der er i disse dage iøvrigt også en opdatering klar til Sony Xperia V som retter alvorlige fejl.

Tak Dennis

12030 10201103499693414 1126580823 n

(11) kommentarer
 1. Jeg havde samme fejl som ovenstående. JEG blev overrasket i dag hvor jeg helt var løbet tør for strøm. Opladede og startede. Nu var fejlen sikret tilstand forsvundet. Mine aps lå hulter til bulter men alt virkede som før.
  jette

 2. TNFSDK: Var der noget med, at du vil hjælpe med at skifte til den standardiserede Nordic (NEE) rom? Hvad er konsekvensen af at skifte?

 3. HJÆLP!!!!
  Jeg har i dag opdateret min Galaxy s3. Nu er mine apps forsvundet og hvis jeg går ind og vil downloade det igen, kan jeg ikke, da de er installeret. Nogen der ved hvor de ligger henne?
  Desuden er der efter opdateringen i bunden af skærmen skrevet “sikker tilstand”.
  Kan jeg få det væk???

  Håber nogen kan hjælpe
  Hilsen Gitte

  1. Hjæælp – har samme problem som Gitte, og er på r…. da jeg ikke fik taget backup(doh:-/) og er ret afhængig af de apps jeg har, også arbejdsmæssig.. (ja -ved det dumt)
   Med håb om hjælp
   Hilsen Thomas 😉

   1. Jamen prøv at fjerne jeres konto fra telefonen og så tilføje den igen. Ellers lav en nulstilling af mobilen. Så snart du logger ind igen har du jo stadig de samme apps på Google play og alle dine kontaktoplysninger på Gmail (hvis du synkroniseret med din Gmail) 8)

 4. Til TNFSDK: Det var også min fornemmelse, at det er dèr, den er gal. Har jeg forstået dig ret, at jeg uden at roote min telefon kan skifte til den standardiserede Nordic (NEE) rom? Hvis, ja, vil jeg gerne have din hjælp til det!
  Med hensyn til Kies, så bliver jeg usikker på, om Kies kan anvendes til opdatering via usb-tilslutningen, når jeg kører window 8 på min PC, jfr. de nævnte forudsætninger på Samsungs hjemmeside. Keneder du noget til det?

 5. Er det det samme der gælder for telefoner fra callme.Jeg har en galaxy s3 4g og den er der ikke nogen opdatering til, heller ikke den der kom for en måned siden.

 6. Jejupe, hvis du ikke kan hente opdateringen er det fordi at 3 ikke har frigivet den. Og uanset hvad du gør kan du ikke lave det om medmindre at du flasher en anden rom med en anden “branding”. Men ved at gøre det så mister du alle de 3 apps etc.

  Det er 3 der er skurken da det er dem der skal rette opdateringerne til så at de “passer til deres netværk” og 3 er kendt for at være sindsygt sløve med det. Samsung kan ikke tvinge 3 til at frigive en opdatering før 3 mener at den er klar/stabil nok til deres netværk.

  Så vejen frem hvis du vil have opdateringerne er at skifte fra 3’s version og så til den standardiserede Nordic (NEE) rom. Men det hjælper jeg gerne med hvis at det er.

 7. Såvel opdateringen for en måned siden, version 3.0.31-996085, som den aktuelle på 10.42 mb har det ikke været muligt for mig at hente.
  Der svares: “De seneset opdateringer er allerede blevet installeret”, men de installerede version er 3.0.31-742798.
  Telefonen er i sin tid købt hos 3.dk, og da jeg ikke har rootet eller andet, har jeg forstået den sådan, at opdateringer formidles af den teleudbyder, man har købt telefonen hos.
  Jeg har “tusind gange” forsøgt at hente opdateringen via Kies med USB tilslutning, men der sker intet, da det er umuligt for mig at komme i opdaterings mode. Og, ja, telefonen er fuldt opladet, når jeg tilslutter, og under telefonens indstillinger under udviklingsindstillinger er der sat flueben ved USB-fejlsøgning.
  Uanset, hvad jeg foretager mig, viser telefonen, at den er i opladnings mode, og tricket med flere gange at udtage og genindsætte USB-stikket i selve telefonen virker heller ikke.
  Mange andre har beklaget sig på forskellige medier over de samme problemer. Hvad helvede er der galt, og hvorfor rettes der ikke op. Er det Samsung eller 3.dk, der er skurken.
  Med håb om en kvalificeret råd – de bedste hilsner
  Jens Pedersen

Skriv kommentar
account_circle
email